• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Sposoby na inwestycje

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Gość

Niezarejestrowani

26.9.2014 19:26
Jesli chodzi o mnie to proponuje inwestycje w pozyczki społecznosciowe, jest kilka stron oferujących takie rozmnażanie pieniędzy, ja korzystałem do tej pory z kokos i pozyczkolandia, i np ten drugi portal ma 100% gwarancję ochrony kapitału- myślę że propozycja godna zainteresowania, oczywiscie lokata też ale to mneijszy zarobek i długotrwały.
Nessa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 17:09
wg mnie dobrym sposobem jest inwestowanie w nieruchomości - jak skonczymy spłacac kredyt na mieszkanie za rok to planujemy wziac ok 150 tys. kredytu na kupno mieszkania pod wynajem - lokatorzy beda placic jakas czesc raty i za 15 lat powinnoo nam sie zwrocic :) wtedy bedzie mieszkanie na siebie zarabiało a ja bede miec zapewniona emeryture :)
kazik

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

29.9.2014 15:16
Teraz chyba faktycznie to opłacalne, chociaż skoro jest teraz niż to może za parę lat nie będzie miał kto tego kupować czy wynajmować.
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 14:52
Tez myślę, ze nieruchomości to dobry sposób na inwestycje. Raczej sie nie straci, a można zyskac. I nie trzeba non stop pilnować tak jak np. grając na giełdzie.
Tomasz Paryz

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 20:13
A może inwestycje alternatywne? Wymagają wiedzy i doświadczenia, ale mogą stać się pasją: http://stefczykradzi.pl/180-inwestycje-alternatywne
Gość

Niezarejestrowani

1.10.2014 11:04
Fajnie wyglądają "inwestycje w pasje". Zbierasz znaczki czy monenty i zarabiasz. Dobry tekst :)
Gość

Niezarejestrowani

14.10.2014 14:07
Kazdy chciałby zarabiać na swojej pasji, niestety nie zawsze sie da, a moze właśnie nie kazdy to potrafi?
hubcio

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.10.2014 11:20
chyba to drugie, zeby zarabiać na własnej pasji trzeba mieć głowę na karku i naprawdę być rozgarniętym :) ja natomiast miałem kiedys kilka propozycji z programów mlm ale sie nie zdecydowałem bo szukali chyba jelenii, a co wy sądzicie o mlm da sie na tym zarobic ?
Gość

Niezarejestrowani

30.10.2014 18:48
Gość napisał
Jesli chodzi o mnie to proponuje inwestycje w pozyczki społecznosciowe, jest kilka stron oferujących takie rozmnażanie pieniędzy, ja korzystałem do tej pory z kokos i pozyczkolandia, i np ten drugi portal ma 100% gwarancję ochrony kapitału- myślę że propozycja godna zainteresowania, oczywiscie lokata też ale to mneijszy zarobek i długotrwały.

Ja tez korzystałem z pożyczkolandia i jestem zadowolony, już sporo jestem do przodu, inwestuje mądrze z głową. :)
moneymaker

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

31.10.2014 11:13
Gość napisał
Kazdy chciałby zarabiać na swojej pasji, niestety nie zawsze sie da, a moze właśnie nie kazdy to potrafi?

Żeby zarabiać na własnej pasji niejednokrotnie potrzebne jest odrobina szczęścia i środków na rozkręcenie działalności. Ale nie wykluczone, że nawet ktoś naprawdę biedny mając odpowiednio żyłkę do robienia interesów wyjdzie na swoje.
Odpowiedź