7.9.2015 15:44
Daniel napisał
vasyl napisał
Ale nie odpowiedział Pan na pytanie chyba. Co z tym kapitałem, który inwestujemy? On przepada?
Bo sobie policzyłem i Pan po 200 dniach dopiero zarobi te 10 000 złotych, więc dopiero po takim czasie inwestycja się zwróci.
No a w banku jednak nie tracimy naszego kapitału i w każdej chwili możemy go wyciągnąć.
Czy w tym przypadku też możemy odzyskać kapitał np sprzedając te paczki reklam?
Jeżeli Pan idzie do banku i zakłada lokatę to może Pan wybrać pieniądze już na drugi dzień z pełnym zyskiem? no nie.
TUTAJ model działa tak => (mój przykład) kupiłem 50 paczek za 10k zł. Codziennie na moim koncie mam z tych moich 50 paczek ponad 5o$. I mogę je w każdej chwili albo wypłacić, albo zakupić kolejną paczkę. Jeżeli ktoś zdecyduje się wypłacać kasę dzień w dzień to ma ją z powrotem na swoim koncie w macierzystym banku w chwili obecnej po około 52 dniach wraz z zyskiem !
A przepraszam, nie zauważyłem, że zysk jest podany w dolarach, a nie złotówkach.
A taka paczka to przez jaki czas jest ważna? Tylko jeden dzień czy dłużej?
No i rozumiem, że ta paczka to własnie 8 minut reklam, które mamy obejrzeć? Czy może to reklamy, które ktoś inny ogląda, a my na tym zyskujemy?
Pomysł wydaje się ciekawy, ale wolę dopytać.