nastor napisał
Ciekawe, ja obecnie nie używam, ale pamiętam, jak kilkanaście lat temu miałem specjalny zeszyty, w którym wszystko zapisywałem - rodzaj produktu, cenę i ilość. Naprawdę sporo tego było i tak zapisywałem przez kilka miesięcy, co miesiąc podliczałem wszystko, dzieliłem na kategorie, np. jedzenie, ubrania, kosmetyki, na zwierzęta, wyliczałem to procentowo i nawet wykresy kołowe rysowałem. Naprawdę, wszystko w zeszycie! Chyba strasznie mi się wtedy nudziło :)
A jakie są jeszcze ciekawe aplikacje? Najlepiej na androida i bezpłatne oczywiście.
Zobacz HandWallet,jest bezpłatny , Masz możliwość zarządzania wieloma kontami i wieloma osobami
Planowanie budżetu dla każdej kategorii, osoby lub projektu, Pozwala dołączać obrazki, dokumenty lub notatki głosowe do każdej transakcji, Oblicza płatności kartą kredytową uwzględniając okres prolongaty i datę płatności, dzięki czemu nigdy więcej nie zapomnisz zasilić konta na czas. Jeśli płacisz za coś przez cały rok, możesz obejrzeć na wykresie ile miesięcznie wydajesz na daną kategorię wydatków, Użytkownicy biznesowi mogą zarządzać w jednym programie budżetem firmy oraz oddzielnie swoim budżetem domowym, możliwość tworzenia kopii zapasowej i przywracania programu z kopii., możliwość dzielenia się informacją np. o zakupach ze znajomymi w serwisach społecznościowych, pomoc dostępna online z poziomu aplikacji, dostęp zabezpieczony hasłem.