18.5.2015 12:10
Postanowiłem poczytać te wypowiedzi bo są w miarę aktualne. Wszędzie w internecie można znaleźć niemal wyłącznie wpisy z 2012 i 2013 roku. Cieszy mnie, że są osoby które poszukują odpowiedzi, bo to oznacza, że mają potrzebę zmian i jedyne czego potrzebują to właściwego kierunku.
Haters gonna hate i tu niczego nie zmienimy, natomiast ci co poszukują niech sprawdzą faktycznie u źródła czy to jest dla nich czy zupełnie temat do nich nie przemawia.
Moim skromnym zdaniem lokowanie pieniędzy w produkty bankowe jak podpowiada wiele osób z tego forum, w chwili gdy nastoje społeczne, nie bez powodu są tak mocno anty-bankowe, w chwili gdy Centralny bank Europejski postanawia dodrukować 2 bln euro - bo tak, bez zakupu złota by te pieniądze miały pokrycie jest wyjątkowo nie trafione.
Sam Pay Trade IC LLC nie jest firmą, która ma inwestować twoje pieniądze. Owszem daje możliwości do tego, ale pewnie jak ktoś poszuka na rynku to znajdzie lepsze rozwiązania. Nie oszukujmy się, gra na giełdzie (gdy ktoś się na nią decyduje) może z ciebie zrobić bogacza ale i nędzarza, a przeświadczenie że jakiemuś maklerowi zależy na inwestowaniu twoich pieniędzy jest bardzo naciągane.
Ktoś napisał, że klub otacza się ludźmi łatwo sterowalnymi, głupimi. Jak to mawiał Forest Gump - poznaj głupiego po czynach jego. Ja za takiego się nie uważam, ale w oczach bardzo mądrych osób pewnie wypadł bym blado i mam tego świadomość. Ukończone studia, działalność szczęśliwa rodzina sprawiają, że uważam się za szczęściarza i człowieka bogatego i ciężko mi się zgodzić na na ocenę mojej osoby przez człowieka z neta, który tej trafnej diagnozy dokonał na podstawie faktu mojego uczestnictwa w klubie.
Każdy ma swój rozum i niech nim się kieruje. Nie atakujcie tych którzy myślą inaczej. A czy "to się opłaca" zobaczcie oceńcie poprzez zaakceptowanie zaproszenia na niezobowiązujące spotkanie, które odbywa się w centralnej Polsce w którąś kolejną niedzielę.
Jeśli macie pytania - ale tylko merytoryczne, konkretne i chcecie na nie szczerej odpowiedzi to mogę wam ich udzielić. Jeśli chcecie mnie poznać lepiej by wiedzieć z kim rozmawiacie też jest to możliwe. Podaję swojego maila gdy by ktoś potrzebował
popeye81@gmail.com
Życzę wszystkim wyłącznie trafionych decyzji w każdym aspekcie życia a dla tych cierpliwych którzy to przeczytali - składam podziękowania :) Mariusz.
Mariusz Puchalski
popeye81@gmail.com
607 103 001