• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
2 osoby przeglądają ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Gdzie wziąć kredyt bez BIK?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
Grzegorz KlimczakFinanse a Bankowość

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 375 razy

Wyślij wiadomość

28.1.2015 22:42
Można z korzystać również ze skoków, kwestia tego czy w BIKU jest tak źle np. że jest komornik czy też były opóźnienia i banki nie chcą dać kredytu.
Chwilówki to ostateczność i tak lepiej ludzie to traktujcie.
Z poważaniem
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy
Tel. 506203558/790382868
www.kredyty-zagranica.pl
Gość

Niezarejestrowani

28.1.2015 19:06
banki zawsze sprawdzają bik ale można szukać instytucji pozabankowych szybkigrosz oferuje takie pożyczki i nie sprawdza bik wystarczy na ich stronie wypełnić wniosek
Gość

Niezarejestrowani

25.1.2015 15:53
Ale wtedy tylko pierwsza jest za 0. Nastepne sa juz niezle oprocentowane. Przyjmujmy zasade- chwilowek nie bierzemy.
Gość

Niezarejestrowani

23.1.2015 11:12
Jesli ktos musi skorzystać z chwilówki to radze wybrać te firmy które oferują pierwszą pożyczke za 0%. Ja jak byłem w takiej sytuacji to wybrałem Lendon i musze powiedzieć że wszystko było okej. Pieniądze bardzo szybko na koncie. Umowa przejrzysta serio nie było sie do czego przyczepić.
Gość

Niezarejestrowani

21.1.2015 16:26
Te strony chyba z pozyczkami spolecznosciowymi sa w miare sprawdzone, mozna sprobowac. ja pozyczylem kiedys 200, raz 300 zł i dostalem w terminie. Ale niewiele zyskalem to dalem spokoj.
jagoda

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.1.2015 15:53
Mam kolege, który iwestuje w te pozyczki. Jeszcze sie nie przejechal, pozycza mniejsze kwoty, w miare sprawdzonym osobom. Ale nie ma z tego jakichs wielkich dochodów.
Robert Sierant

Eksperci

Pomógł 3917 razy

Wyślij wiadomość

21.1.2015 9:06
jak będziesz sensownie dobierał pożyczkobiorców oraz znajdziesz kogoś kto pomoże poprowadzić sprawę jak ktoś nie będzie spłacał to może być dość ciekawy sposób lokowania kapitału
pozdrawiam
Robert Sierant
Ekspert finansowy

robertsierant.pl
Nathan

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.1.2015 6:11
Co sądzicie o pożyczkach społecznościowych? Czy ktoś z Was kiedyś może korzystał z tego rozwiązania? Myślicie,ze się to sprawdza?
Sam wprawdzie nie pożyczałem w taki sposób, raczej nie planuję w najbliższym czasie ale zastanawiałem się nad udzielaniem takich pożyczek osobiście.
Gość

Niezarejestrowani

20.1.2015 18:48
Wiemy , że pewnych zdarzeń uniknąć się nie da i nieszczęśliwe koleje losu obciążają nas odpowiedzialnością za nie . Z odpowiedzialnością wiążą się oczywiście wydatki .
Tomasz SłupczynskiEkspert Comperia.pl

Eksperci

Pomógł 249 razy

Wyślij wiadomość

16.1.2015 9:17
Czy można uzyskać kredyt od banku, który z raportów BIK-u nie korzysta? O tym tutaj.
Tomasz Słupczyński, Ekspert Comperia.pl
Odpowiedź