• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
2 osoby przeglądają ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Gdzie wziąć kredyt bez BIK?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
carlos

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2015 21:04
Gość napisał
Nie ma powodu do obaw ponieważ wysyłając wniosek zapewniona jest darmowa rozmowa z konsultantem który doradzi jaki kredyt będzie najlepszy.

No niby tak, tylko skąd pewność, że taki konsultant rzeczywiście się na tym zna i poleci nam najlepszy kredyt?
jak zwykle wszystko rozbija się tu o problem zaufania. Osobiście wolę jednak bezstronne wyszukiwarki kredytów, które pokażą mi tylko takie kredyty na jakie mogę rzeczywiście liczyć i nie zamydla oczu.
Inna sprawa, to to, że wypełniając jakikolwiek formularz zwykle zgadzamy się na przetwarzanie danych osobowych, a wtedy firma może je przekazać czy nawet sprzedać komu chce.
Gość

Niezarejestrowani

4.10.2015 19:53
Nie ma powodu do obaw ponieważ wysyłając wniosek zapewniona jest darmowa rozmowa z konsultantem który doradzi jaki kredyt będzie najlepszy.
Wiga

Niezarejestrowani

16.9.2015 11:25
Szczególnie CI którzy są w potrzebie, maja dołek finansowy uwierzą we wszystko.
AdrianPielak

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.9.2015 9:57
Że tez ludzie wierzą w takie rzeczy...
Artur Sarnecki

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 1359 razy

Wyślij wiadomość

15.9.2015 15:37
hmm to akurat strona do zbierania danych które potem przekazane będą np. do providenta więc ciężko polecić
Doradca Finansowy

https://finansepoludzku.pl
Napisz: biuro@finansepoludzku.pl
NannaA

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

27.8.2015 13:23
ita55 napisał
Osobiście nie miałam do czynienia z pożyczkami bez BIK, ale interesuję się ogólnie tematem pożyczek , można sprawdzić ich zasady pożyczek, bo przeglądając stronę można sądzić, że firma godna zaufania. Jakie są Wasze opinie?

Byłam na stronie, patrzyłam, co to jest i nie mam zbyt dobrego zdania. Oczywiście w teorii wszystko ładnie i pięknie, dla każdego coś miłego, bez BIK, na oświadczenie i nawet dla osób z komornikiem, ale jednak przekierowanie do strony z chwilówkami. Czy na pewno o to ci chodziło?
A na stronie: "Roczna Rzeczywista Stopa Oprocentowania wynosi 115.23% " Czyli pożyczasz 3000, a oddajesz po dwóch latach 6048 złotych.
Wypowiedź została zmieniona przez moderatora.
ita55

Niezarejestrowani

27.8.2015 12:07
Osobiście nie miałam do czynienia z pożyczkami bez BIK, ale interesuję się ogólnie tematem pożyczek i natknęłam się w internecie na stronę, można sprawdzić ich zasady pożyczek, bo przeglądając stronę można sądzić, że firma godna zaufania. Jakie są Wasze opinie?
Wypowiedź została zmieniona przez moderatora.
Robert Sierant

Eksperci

Pomógł 3917 razy

Wyślij wiadomość

10.4.2015 11:25
zasada jest prosta, kredyt tam gdzie korzystnie (cena i warunki) a depozyt tam gdzie bezpiecznie i korzystne warunki; właśnie w tej kolejności, bezpieczeństwo przy depozytach przede wszystkim!
pozdrawiam
Robert Sierant
Ekspert finansowy

robertsierant.pl
FinansologBadacz finansów

Eksperci

Pomógł 403 razy

Wyślij wiadomość

10.4.2015 11:02
Gość napisał
Ale czlowiek biorac w banku vs SKOK-u ma jakis taki psychiczny komfort. Tyle się nasłuchaliśmy o różnych zamieszaniach z tym zwiazanych, ze nie warto sie denerwować.

No właśnie tak działają media. Wszem i wobec jest najazd na SKOKi, aby ludzie znów wrócili z lokatami (co akurat słuszne) i kredytami do banków. Nie ma powodu, aby obawiać się kredytu w SKOKu i tym samym świadomie przepłacić w innej instytucji.
Wypowiedzenie-OC.pl - skuteczne informacje odnośnie rezygnacji z ubezpieczenia OC
Gość

Niezarejestrowani

10.4.2015 10:10
Ale czlowiek biorac w banku vs SKOK-u ma jakis taki psychiczny komfort. Tyle się nasłuchaliśmy o różnych zamieszaniach z tym zwiazanych, ze nie warto sie denerwować.
Odpowiedź