• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Sprawdzenie ukrytego nr

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Skoot

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.10.2014 16:07
ostatnimi czasy bardzo często dzwoni do mnie nr ukryty lub zastrzeżony. Moge w jakiś sposób sprawdzić , jaki nr do mnie dzwoni i kto jest właścicielem? Bo to zaczyna być już irytujące.
press

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

2.10.2014 14:20
No chyba właśnie nie bo taka jest idea numeru zastrzeżonego. Odbierz telefon i zapytaj kto dzwoni wiem, że w Iphonie jest możliwość zastrzeżenia/zablokowania jakiegoś numeru ale nie wiem czy również zastrzeżonego.
darecki

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 7:56
Z zastrzeżonym numerem nie za wiele możesz zrobić. Ani go nie zablokujesz ani nie dowiesz się kto tak do ciebie wydzwania chyba, że ci łaskawie powie. Na Twoim miejscu byłbym cierpliwy lub zmienił numer jeśli trafił ci się jakiś natręt.
jaca

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 20:10
Z tego co wiem nie da się sprawdzić kto dzwoni z zastrzeżonego. Gdyby się to udało nazwa "zastrzeżony" nie miałaby sensu. Musisz się przemęczyć lub zmienić numer.
bookworm

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 13:55
jaca napisał
Z tego co wiem nie da się sprawdzić kto dzwoni z zastrzeżonego. Gdyby się to udało nazwa "zastrzeżony" nie miałaby sensu. Musisz się przemęczyć lub zmienić numer.

Dokładnie. Gdyby każdy mógł to sprawdzić to jaki byłby sens zastrzegania numerów? Żadnego. Jeżeli masz naprawdę dużo tych telefonów to zmień numer po prostu chociaż i tak pewnie za jakiś czas znów Cię odnajdą.
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 14:24
Istnieje możliwość zablokowania otrzymywania takich połączeń. Jeżeli włączymy blokadę nigdy już nie dostaniemy takich telefonów. Włączenie blokady jest bezpłatne. Proponuje znaleźć numer lub kod za pomocą którego zablokujemy te połączenia w sieci z jakiej usług korzystamy.
Wypowiedź została zmieniona przez: Arkadiusz Wojciechowski 6.10.2014 14:24
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
joasiamyk

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.10.2014 10:45
Arkadiusz Wojciechowski napisał
Istnieje możliwość zablokowania otrzymywania takich połączeń. Jeżeli włączymy blokadę nigdy już nie dostaniemy takich telefonów. Włączenie blokady jest bezpłatne. Proponuje znaleźć numer lub kod za pomocą którego zablokujemy te połączenia w sieci z jakiej usług korzystamy.

No tak konkretny numer rzeczywiście można zablokować ale często z jednej firmy dzwoni do nas kilkanaście różnych numerów wtedy trzeba blokować każdy osobno aż w końcu zablokujemy wszystkie, a to się wiąże z tym, że chcąc nie chcąc odebrać telefon musimy.
marylkakor

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 14:55
Odbierz po prostu i zapytaj o co chodzi. Jeżeli nie odbierzesz w życiu się nie dowiesz. Możesz też po prostu zablokować ten numer w opcjach telefonu i po sprawie. Nie ma co się przejmować.
invest

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.11.2014 0:30
Do mnie niestety też często dzwonią i zawracają mi gitarę. Nie ma nic gorszego niż rozmowa z gościem który na chama chce mi coś wcisnąć. I grzeczne odmawianie czasami nic nie zmienia..
Niezniszczalna

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.11.2014 14:14
Pozostaje odebrać, jeśli nikt się nie odzywa i wciąż dzwoni, możesz jeszcze zgłosić na policji nękanie oni może coś załatwią z siecią, ale nie wiem czy to jest realne rozwiązanie, czy samo dzwonienie i to jeszcze bez odzywania się jest rzeczywiście nękaniem.
Odpowiedź