• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Sprawdzenie ukrytego nr

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
wiktawo

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

9.11.2014 15:33
Nie wiem czy jest taka możliwość, ale miałam podobną sytuację że ciągle wydzwaniały do mnie numery zastrzeżone i gdy odbierałam nikt się ie odzywał irytowało mnie to bardzo więc wykorzystałam opcję w moim telefonie i zablokowałam możliwość dzwonienia do mnie z numeru zastrzeżonego teraz mam święty spokój i nie zaprzątam sobie głowy tym kto do mnie wydzwaniał
Gość

Niezarejestrowani

10.11.2014 13:55
Niezniszczalna napisał
Pozostaje odebrać, jeśli nikt się nie odzywa i wciąż dzwoni, możesz jeszcze zgłosić na policji nękanie oni może coś załatwią z siecią, ale nie wiem czy to jest realne rozwiązanie, czy samo dzwonienie i to jeszcze bez odzywania się jest rzeczywiście nękaniem.
Trzeba wycofać Zgody Marketingowe i po klopocie. gorzej jesli nasze dane ma kilka firm, i kazda sobie co jakis czas o nas przypomina.
animka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

10.11.2014 15:09
widziałam ostatnio taka stronke ktodzwoni i tam mozesz sprawdzic numery osob z biur obsługi bo ludzie ich tam wklepują, ew. jakaś apka do poznawania numerów by ci mogła pomóc :)
be free like a child
marylkakor

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.11.2014 13:07
Niezniszczalna napisał
Pozostaje odebrać, jeśli nikt się nie odzywa i wciąż dzwoni, możesz jeszcze zgłosić na policji nękanie oni może coś załatwią z siecią, ale nie wiem czy to jest realne rozwiązanie, czy samo dzwonienie i to jeszcze bez odzywania się jest rzeczywiście nękaniem.

Ja nie wiem czy policja coś w tej sprawie zrobi co skoro nie odbiera telefonów to na jakiej podstawie go nęka? Najlepiej dodać numer do blokowanych i po sprawie;)
zuza

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

24.11.2014 7:49
Nie da się sprawdzić ukrytego numeru. Jak chcesz wiedzieć kto dzwoni nie pozostaje ci nic innego jak odebrać i mieć nadzieję, że ten ktoś się odezwie. Ja nigdy nie odbieram zastrzeżonych. Wychodzę z założenia, że jak ktoś chce coś ode mnie to niech dzwoni z normalnego numeru.
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

24.11.2014 13:14
Sprawa może okazać się skomplikowana. Jeżeli czujemy sie nękani to prokurator prowadzący sprawę może wystąpić o takie dane do operatora i ten musi mu je dać.
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
Piotr

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

25.11.2014 9:22
Niestety sprawa na policje, wtedy moze sie dowiesz. Sieci nie moga pidawac takich informacji. Gdybys Ty mial ukryty i ktos chciałby dowiedzieć sie kto to to tez nie mogliby podac.
Gość

Niezarejestrowani

25.11.2014 14:41
To faktycznie moze byc kłopotliwe, ale raczej i tak nikt takich rzeczy nie podaje na policje, chyba ze to juz ostateczność i ktoś nie daje zyc.
marylkakor

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

26.11.2014 19:45
Gość napisał
To faktycznie moze byc kłopotliwe, ale raczej i tak nikt takich rzeczy nie podaje na policje, chyba ze to juz ostateczność i ktoś nie daje zyc.

No zdziwiłbyś się jakie sprawy są na policji. Ja też bym to zgłosiła gdyby mnie ktoś naprawdę nękał. Przecież na dłuższą sprawę to naprawdę jest bardzo kłopotliwe.
Gość

Niezarejestrowani

30.3.2015 13:48
wejdź w swoje konto w necie i zablokuj ukryte numery
Odpowiedź