• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Plus na kartę

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
kacper

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 11:22
Widzieliście nową ofertę Plusa na kartę i reklamy z Misiem. Niezła jest. Oferta chyba tez nie jest najgorsza, nielimitowane rozmowy, SMSy i internet mobilny. Myślicie, że warto ją rozważyć czy będzie podobnie jak ta ostatnia Orange na karte?
press

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 11:25
Dla mnie plus się skończył już dosyć dawno temu. Oni rzeczywiście coooś tam jeszcze próbują robić i się ratować ale słabo im to wychodzi. Dla mnie play jest najlepszy.
Zawisza

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 12:26
play to jakas porazka jesli chodzi o zasięg, ciągłe chrzęsty i brak zasięgu - raz miałem na karte jako druga firmówke to się nie dało. a reklamy z misiem zupelnie nie kojarze
pokrzywkaaa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 12:29
Jestem na nie. Jeszcze do tego teraz powstał PLUS bank i już w ogóle stracili w moich oczach. Miałam kilkanaście lat telefon w plusie, wzięłam u nich dwa mixy ale później z nich zrezygnowałam i się cieszę.
bookworm

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 12:31
Zawisza napisał
play to jakas porazka jesli chodzi o zasięg, ciągłe chrzęsty i brak zasięgu - raz miałem na karte jako druga firmówke to się nie dało. a reklamy z misiem zupelnie nie kojarze

Z play nie jest źle też mam telefon firmowy u nich i miałam właśnie problemy z zasięgiem to wymieniłam kartę i śmiga wszystko jak nie wiem. Może też kartę wymień?
Reklamy o której mowa w wątku kompletnie nie znam.
justa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 12:53
ale co ma karta wspólnego z zasięgiem ? to kwestia nadajników a nie bezpośrednio karty. szkoda zachodu. kacper podrzuc linka do tej reklamy bo tez nie kojarze tej reklamy ?
koralowamaja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 13:32
justa napisał
ale co ma karta wspólnego z zasięgiem ? to kwestia nadajników a nie bezpośrednio karty. szkoda zachodu. kacper podrzuc linka do tej reklamy bo tez nie kojarze tej reklamy ?

No właśnie dużo ma, ja też miałam kiedyś taką sytuację. Po prostu karty czasami są uszkodzone. Oczywiście nie mówię, że zawsze bo play też czasami nie ma zasięgu ale akurat w moim przypadku tak było.
darecki

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 13:51
A orientujecie się może jak wyglądają opłaty za roaming w plusie?
zuzannaanna

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2014 15:38
Niestety nie wiem... A dokąd chcesz jechać? Z tego co wiem na terenie UE wszędzie są takie same stawki. Poza Europą może być o wiele drożej. Jeśli masz w planach jakąś dłuższą podróż to radzę ci się zaopatrzyć w międzynarodową kartę sim marki Truphone. Dzięki niej będziesz mógł gadać do woli a zapłacisz jak za połączenia lokalne.
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 10:15
Na stronach operatorów są stawki obowiązujące po włączeniu roamingu, w Orange masz fajnie, bo jest wyszczególnione. Wpisujesz kontynent, kraj i wiesz ile Cie wszystko wyniesie. Polecam.
Odpowiedź