• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Plus na kartę

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
justa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 10:24
a no to jak karta uszkodzona to fakt może być coś nie halo ;) o tym nie pomyślałam :) teraz roaming chyba jest jakaś stałe cena w granicach UE :)
hubcio

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 11:14
a jak cenowo plus wychodzi i jak z zasięgiem bo tmobile i orange ma współdzielone nadajniki więc zasięg jest ok ale co z plusem i playem?
Wanana

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 14:00
a czy ktoś z was ma oferte Plush na karte? wydaje sie być dość ciekawa ale nie iwem jak w praktyce tu macie linka
http://plushbezlimitu.pl/
Magdalena Jarosz

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 15:53
Jakoś nie przekonuje mnie ta nowa oferta plusa. Od niedawna mam Play i jestem bardzo zadowolony. Nie wiem dlaczego niektórzy mają problemy z zasięgiem ale u mnie jest wszystko ok. Gdzie bym nie poszedł tam mam pełen zasięg.
Magdalena Jarosz - Ekspert Telefunken
http://www.telefunken.pl/tf-polska
Katarzyna

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.9.2014 17:59
kolezanka też ma tego smart dom coś tam oszczędzanie i bardzo sobie chwali :) nie mowiac juz o tym ze reklamuja to moi ulubieni aktorzy :) uwielbiam wilczaka ;-)
Czarek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.9.2014 19:02
Rozmaiwałem z przedstawicielem handlowym Plusa jeszcz rok temu i sam przyznał, że dla nich glównym targetem jest klient biznesowy. Indywidualni ich za bardzo nie interesują i z tąd często gorsze oferty. Jednak od kiedy połączyli się z Cyfrowym Polsatem widzę ofensywę w stronę preciętnych zjadaczy chleba. Nie mam nic do plusa ponieważ mam od nich numer firmowy i jest ok do tego w domu mam internet mobilny i jest jak najbardziej dobry. Także na podstawie doświadczeń myślę że można im zaufać pod warunkiem, że przeczyta się warunki umowy.
bogusiazien

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.9.2014 12:42
Czarek napisał
Rozmaiwałem z przedstawicielem handlowym Plusa jeszcz rok temu i sam przyznał, że dla nich glównym targetem jest klient biznesowy. Indywidualni ich za bardzo nie interesują i z tąd często gorsze oferty. Jednak od kiedy połączyli się z Cyfrowym Polsatem widzę ofensywę w stronę preciętnych zjadaczy chleba. Nie mam nic do plusa ponieważ mam od nich numer firmowy i jest ok do tego w domu mam internet mobilny i jest jak najbardziej dobry. Także na podstawie doświadczeń myślę że można im zaufać pod warunkiem, że przeczyta się warunki umowy.

Plus się połączył z polsatem?! Nawet nie wiedziałam. Ale ostatnio widziałam w końcu tą reklamę z misiem. TRAGEDIA. Jest naprawdę tragiczna:P Plus ma naprawdę kiepskie reklamy.
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

15.9.2014 13:58
Kilkakrotnie pisaliśmy o ofercie pakietów Plusa. Zapraszam do zapoznania sie z artykułami.
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
kajabroja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.9.2014 12:45
tom7878 napisał
Jakoś nie przekonuje mnie ta nowa oferta plusa. Od niedawna mam Play i jestem bardzo zadowolony. Nie wiem dlaczego niektórzy mają problemy z zasięgiem ale u mnie jest wszystko ok. Gdzie bym nie poszedł tam mam pełen zasięg.

Bo play jest naprawdę spoko. Ja też zostawiłam inną sieć dla Play i jestem bardzo zadowolona. Czasami rzeczywiście są naprawdę małe problemy z zasięgiem ale to tylko jak jestem gdzieś naprawdę w głuszy:)
mutual

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

19.9.2014 16:04
ta reklama to chodzi o ta oferte Plush ? widziałam jakiś banner reklamowy w necie ale nic ciekawego - w tv dalej nic nie widziałam hehe :P no biznesowo tez bez szalenstw pakiet sim - 50 zł i do teog uwaga....0,5 gb internetu !! śmiech na sali..
i do what i want i live what i want and noone can say stop !
Odpowiedź