• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Plus na kartę

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Maćkowski

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.9.2014 14:08
no ja widziałem tego misia dobra reklama hehhe długo nie mogłem na nią trafić ale w przerwie pomiedzy meczami siatkówki sie pojawiały - pomysł mieli swietny :D
Gość

Niezarejestrowani

23.9.2014 15:21
reklama jak reklama, wazne jest jaka jest oferta. jesli faktycznie mozna liczyc tak jak oferuja na: nielimitowane rozmowy oraz SMS-y w sieci i internet w komórce od 2 zł to moze nie byc zle.
bogusiazien

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.9.2014 17:23
Maćkowski napisał
no ja widziałem tego misia dobra reklama hehhe długo nie mogłem na nią trafić ale w przerwie pomiedzy meczami siatkówki sie pojawiały - pomysł mieli swietny :D

Dla mnie ta reklama jest gorzej niż tragiczna. To chyba jedna z najgorszych reklam jakie miał PLUS. Już nie wiem czy nie lepsze były te kabaretowe, ale one też zbyt lotne nie były.
Póki co najbardziej mi przypadły do gustu reklamy orange te z sercem i rozumem ale one też już powoli są coraz bardziej kiepskie.
bedlam

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.9.2014 18:53
Hmm to chyab jeszcze nie widziałem reklamy z misiem. Dla mnie miestrzami byli serce i rozum oraz reklamy Tesco z Heniem i jego szanowną małżonką. Henio jako Natanek natomiast pobił wszystko :) Zobaczymy tak naprawdę czy dotrzymają tej obietnicy czy to bedzie np przez 3 miesiace lub przy doładowywaniu za 150 zł miesięcznie :]
Pola

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

24.9.2014 9:34
mam plusa ale na abonament, moj syn ma na karte i jest zadowolony - ładuje sobie przez neta konto albo w sklepie jak idzie na zakupy :)
Gigant

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 16:10
no pamiętam te czasy kiedy się ładowało kartami w sklepie komórki hehe teraz juz sobie tego nie wyobrażam, zwłaszcza mająć własną firme :)
kajabroja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 18:35
bedlam napisał
Hmm to chyab jeszcze nie widziałem reklamy z misiem. Dla mnie miestrzami byli serce i rozum oraz reklamy Tesco z Heniem i jego szanowną małżonką. Henio jako Natanek natomiast pobił wszystko :) Zobaczymy tak naprawdę czy dotrzymają tej obietnicy czy to bedzie np przez 3 miesiace lub przy doładowywaniu za 150 zł miesięcznie :]

No rozum i serce są genialne szczególnie ostatnia ich reklama o kajetach i tabletach. Widzieliście?
Henio z tesco też jest genialny:D Takie reklamy naprawdę z przyjemnością się ogląda i stają się takie kultowe po czasie.
moneymaker

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.10.2014 12:39
Gigant napisał
no pamiętam te czasy kiedy się ładowało kartami w sklepie komórki hehe teraz juz sobie tego nie wyobrażam, zwłaszcza mająć własną firme :)

No mając własną firmę to niestety trzeba mieć ciągle dostęp do telefonu. Też pamiętam te czasy kiedy się do kiosku chodziło doładowywać. Teraz to wszystko przez internet można na szczęście zrobić
madzialenka89

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 8:00
Nie widziałam tej reklamy. Ja od plusa odeszłam już dawno i choćby nie wiem jakie promocje mieli to już do nich nie wrócę. Byłam ich klientką przez 10 lat i niestety zawiedli mnie swoim zachowaniem i brakiem szacunku dla klientów.
mamamrowek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 20:32
bedlam napisał

Ha ha serce i rozum byli świetni ale Henio to już w ogóle wymiatał! Są jeszcze reklamy z nimi? Już dawno nie widziałam:/ Co do reklamy z misiem to nie widziałam i nie mogę na nią trafić. Jestem ciekawa czy plus ma zamiar dotrzymać obietnicy czy znowu okaże się, że promocja jest całkiem inna niż powinna.
Odpowiedź