• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
2 osoby przeglądają ten temat1 osoba obserwuje ten temat

uniqa - opinie

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Bogusław

Niezarejestrowani

15.12.2024 9:55
Uniqać…..jak ognia, UNIQA
Cezary

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.3.2025 22:39
UNIQA unika przysyłania rzeczoznawców do szkód majątkowych. W nieruchomościach cedują techniczną likwidację szkody na klienta, który na koniec dostaje śmiesznie małe odszkodowanie.
Dlatego należy zawsze prosić o rzeczoznawcę i nie wypełniać formularzy przez internet. To ubezpieczyciel ma zlikwidować rzetelnie szkodę a to wymaga przyjazdu na miejsce rzeczoznawcy
Ewa

Niezarejestrowani

18.3.2025 0:17
Unikać tego dziadostwa jak ognia. Fatalna oszukańcza firma. Zaniżają wartość szkody. Unikają bezpośredniego kontaktu z poszkodowanym. Tylko pieniądze by brali. Rzeczoznawcy od siedmiu boleści. Zryty lakier na samochodzie wycenili jak zarysowanie błotnika roweru. Dwa lata temu sama musiałam usuwać szkodę po zalaniu mieszkania. Malowałam ściany, bo te łachy groszowo wyceniły wszystkie roboty, a przecież nie mogłam z tym bałaganem czekać latami, aż wyprocesuję uczciwe naliczenie kosztów usuwania szkody. Jedno oszukaństwo.
Odpowiedź