clubowicz napisał
Ja bym powiedział, że z tym clubem to ostrożnie. Owszem można coś tam zarobić, przynajmniej wirtualnie, bo jeszcze nie korzystałem z opcji wypłaty. Rozliczanie poleceń idzie jak krew z nosa. Jak się poleciło kilku osobom to jeszcze idzie to ogarnąć, ale w przypadku większej liczby poleceń to chyba nie da się upilnować czy wszystkie zostały rozliczone. Jakiś czas temu zmienili zasady, żeby zniechęcić ludzi do szybkiego wypłacania kasy za polecenia, tym samym mogą dłużej tą kasą obracać, a oni ją mają realną od banków, nie wirtualną jak clubowicze do momentu wypłaty. Pytanie co by było gdyby wszyscy clubowicze zdecydowali się na wypłaty.
No i przy polecaniu promocji Comperia Bonus korzyści są obustronne, przy polecaniu pozostałych produktów już tak nie jest. Ilu znajomych można namówić na założenie nowego konta w banku, bez żadnej dla nich korzyści z tego tytułu? Owszem może ktoś akurat szuka lepszego konta i akurat to polecane mu podpasuje. Także myślę, że kilka stów przy dobrym wietrze może uda się uciułać, a potem trzeba to wypłacić, bo jakoś nie widzę, żeby to było w stanie dłużej funkcjonować.
Z tego co wiem to z tymi wypłatami sa opoznienia, bo oni najpierw musza sie rozliczyc z partnerami, czyli np. jesli zakdasz konto przez klub, to musi to przetworzyć bank, a nastepnie wysyła informacje do comperii na co ma az 60 dni. Niestety ale jak jest kilka stron to to trwa. Maja nowy dział rozliczeń, wiec jestem dobrej myśli:)