• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
1 osoba przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Speed Cash Polska- pożyczka ratunkowa

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
Profesor

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.2.2016 9:50
Skoro znasz takie szczegóły to pewnie znasz i wysokość opłaty? ;)Swoją drogą ja bym nie ryzykował zastawieniem domu ,może lepiej pomyśl o konkretnym banku? No chyba że nie masz zdolności kredytowej.A o tej firmie usłyszałem pierwszy raz.
WeronikaKa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.2.2016 9:42
Kolejna pozyczka prywatna, moze nie chwilowka. Koszt pożyczki to jednorazowa opłata przy zawieraniu umowy oraz oprocentowanie od 10% w skali roku. Ciekawe jaka jest to opłata...
Wionella

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.2.2016 19:40
zainteresował mnie temat ,który poruszyłeś .Nawet nie wiedziałam ,ze taki rodzaj pożyczek jest .;) Wejdź w kredyty tutaj na stonie i poczytaj.No ja nie wiem ,czy bym brała.Nie uważasz ,że to jakieś przekręty jak z parabankami? Hmm i pod zatsaw domu?Kiedyś osobiście brałam kredyt na 40000 pod zastaw domu .Musiałam wykupić ubezpieczenie mieszkania i z tego co pamiętam miałam raty z malejącym oprocentowaniem .Ale kredyt brałam w banku.Spłaciłam dużo wcześniej i dostałam zwrot odsetek .Nie uważasz ,żeby poszukac w bankach ? To nie jest aż taka duża suma.
djurek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.2.2016 16:49
Cześć wszystkim .Potrzebna jest mi pożyczka 30000 na 3 lata.Wiem ,że będę w stanie spłacić ją wcześniej .Czy taka pożyczka jak w tytule to dobre rozwiązanie? Chodzi mi o jak najmniejsze koszty jej zaciągnięcia.Pamiętam ,że kiedyś znajomy brał podobną ,pod hipotekę mieszkania i był zadowolony.Nie wiem jak wygląda to dzis.
Odpowiedź