• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Windykacja chwilówki

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
Vitalena

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.6.2014 18:49
Jak w ogole można doprowadzić do takich sytuacji? Na twoim miejscu pierwsze co to skontaktowałabym sie z miejscami w których jestem zadłużona, starała sie jakoś z nimi dogadać i poprosić o pomoc. Moze udało by się spowolnić spłaty.
Tomasz SłupczynskiEkspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 249 razy

Wyślij wiadomość

3.6.2014 8:31
Mąż nie odpowiada za zadłużenie dzięki rozdzielności. Ma Pani bardzo trudną sytuację, niewiele tu można zaradzić. Najlepszym rozwiązaniem byłaby szybka spłata zobowiązań, umowa została podpisana, wiec firma ma prawo domagać się uregulowania należności. Warto tez przeczytać umowę i sprawdzić czy wszystko zostało dobrze naliczone. Jeżeli ma pani siły to można zwrócić się o pomoc do prawnika. W takiej sytuacji może dojść do tego, ze sąd uzna do zapłaty niższą kwotę niż uznała firma, chodzi przede wszystkim o to jakie opłaty poza oprocentowaniem czyli opłaty windykacyjne i inne opłaty zostały naliczone.
Tomasz Słupczyński, Ekspert Comperia.pl
Angelina

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.6.2014 0:07
Witam ,mam windykacje na chwilówkach.
Już nie wiem co robić?Na poczcie mam do odebrania listy polecone,aż się boje odebrać.
Pracuje i pewnie skończy się to komornikiem.Mam rozdzielność z mężem.W chwili zaciągania chwilówek była już rozdzielność.Czy to mnie w jakiś sposób ratuje.Mieszkamy w mieszkaniu lokatorskim,więc nie jest to nasza własność.
Nie mogę wziąć kredytu bo nie mam zdolności kredytowej.Nie mam od kogo pozyczyć. Sytuacja patowa.Dołek psychiczny.Czy ktoś moze pomóc?Bardzo dziękuje za to,ze może ktoś przeczyta i coś doradzi.Jestem załamana.
Odpowiedź