6.2.2015 10:01
A ja powiem tak, powoli takim małym krokiem barrdzo dużo Doradców zaczyna otwierać oczu, aby jednak pobierać prowizję od klienta jak dostanie kredyt. Bo prowizja banku za przykładowo kredyt hipoteczny jest na poziomie 1% i teraz robi kredyt hipoteczny i dostanie z tego 2tyś zł. Nie wiem czy jest to dużo na 5 tygodni pracy.
Ja powiem ze swojego doświadczenia, że wielu moich znajomych którzy są po 10-15 lat w finansach zaczęło pobierać prowizję za pomoc przy kredycie i ludzie sobie to chwalą. Sam jestem finansistą płatnym od wielu lat i ludzie do mnie wracają czy też dają polecenia.
Dlaczego, bo wiedzą że jak zapłacą to mogą wymagać.
Kolejną ważną rzeczą jest też to aby szanujący się Doradca podpisywał z klientem umowę o współpracy , dla czego?.
Jeśli doradca zajmie się pracą, klient dostanie kredyt i nagle klient rezygnuje, co wtedy doradca zostaje z niczym. Narobił się stracił czas, pieniądze za telefony, dojazdy itp.
A tak jeśli jest taka umowa klient jest zobowiązany do wzięcia kredytu bo jeśli się zdecydował to wiedział co chce.
To takie info dla innych.
Ja powiem ze swojego doświadczenia, że wielu moich znajomych którzy są po 10-15 lat w finansach zaczęło pobierać prowizję za pomoc przy kredycie i ludzie sobie to chwalą. Sam jestem finansistą płatnym od wielu lat i ludzie do mnie wracają czy też dają polecenia.
Dlaczego, bo wiedzą że jak zapłacą to mogą wymagać.
Kolejną ważną rzeczą jest też to aby szanujący się Doradca podpisywał z klientem umowę o współpracy , dla czego?.
Jeśli doradca zajmie się pracą, klient dostanie kredyt i nagle klient rezygnuje, co wtedy doradca zostaje z niczym. Narobił się stracił czas, pieniądze za telefony, dojazdy itp.
A tak jeśli jest taka umowa klient jest zobowiązany do wzięcia kredytu bo jeśli się zdecydował to wiedział co chce.
To takie info dla innych.
Z poważaniem
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy
Tel. 506203558/790382868
www.kredyty-zagranica.pl
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy
Tel. 506203558/790382868
www.kredyty-zagranica.pl