• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Karta nano sim ? Gdzie to wymienić

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Nathan

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

22.5.2015 13:00
Cześć. Kupiłem sobie nowy telefon. Konkretnie Nokię lumię 830. Myślałem,że będzie tam wejście na kartę micro sim jak we wszystkich telefonach ale patrzę a jest tam jeszcze inne wejście . Na kartę nano sim czyli tę najmniejszą.
Obecnie mam telefon na kartę w play .Czy ktoś się orientuje może czy jak wybiorę się do salonu firmowego play to za darmo mi to wymienią?
Czy są za to jakieś płatności?
gienek66

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

22.5.2015 15:49
Sa 2 wyjscia. Dla odważnych: przytnij karte sam, dla zwykłych: idź do salonu i Ci wymienia za drobna oplata.
Gość

Niezarejestrowani

26.5.2015 7:55
Samemu przycinać nie polecam. Skończy sie tak i tak, ze będzie trzeba zamówić druga kartę. :)
agula

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

27.5.2015 8:40
Sama na pewno nie polecam przycinania karty sim samemu. Można przez to uszkodzić kartę.
Jedynym wyjsciem to jest wybranie sie do salonu. Z tego co wiem to jak masz niezniszczoną kartę sim to powinni Ci to wymienić za darmo. W orange oraz innych sieciach się już za to niestety płaci co moim zdaniem jest nie w porządku ( ciągną z nas kasę praktycznie na wszystkim).
robert

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

27.5.2015 15:41
Przycinanie karty kończy się zawsze tak samo, koniecznością kupna nowej karty. Ile juz takich wypowiedzi czytałem w necie. Nie lepiej pojsc do dalonu, zaplacic pare groszy i miec pewnosc ze zadziala.
Wypowiedź została zmieniona przez: robert 27.5.2015 15:42
grzes33

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.5.2015 13:34
O moj kolega raz chcial "zaoszczędzić" i przyciął sobie karte. Tyle że potem, nie wiedziec czemu, nie chciala działać:)
Robert Sierant

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 3917 razy

Wyślij wiadomość

28.5.2015 14:02
jeżeli się to umiejętnie zrobić to będzie działać (mnie się udało - zrobiłem to z ciekawości), ale i tak w salonie (Play) dali mi nową kartę nano bez opłat
pozdrawiam
Robert Sierant
Ekspert finansowy

robertsierant.pl
Adrianna

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

29.5.2015 6:47
I wymienili taką przyciętą kartę nano na nową bez problemów?

Bo sama miałam taką sytuację w play.ze sama przycięłam sobie kartę sim na micro sim ale potem chciałam wymienić na micro sim z salonu i nie chcieli mi wydać ponieważ karta była w ich opinii uszkodzona. No i co? Musiałam za nią zapłacić....
Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła
Gość

Niezarejestrowani

29.5.2015 9:44
No tak, za wydanie nowej karty zawsze trzeba płacić. To zwykła procedura.
AdAP

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.6.2015 9:59
O tym przycinaniu to krążą już legendy. Przeciez wystarczy pojsc do salonu i dostac lub kupic nowa.
Odpowiedź