• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Karta nano sim ? Gdzie to wymienić

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

3.6.2015 10:47
Tutaj o tym ile będzie kosztował duplikat karty w Play.
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
ekunin

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.6.2015 14:58
Wyrobienie nowej karty sim w play obecnie nic nie kosztuje i tak właśnie powinno być !

Niestety ale orange pobiera za to opłaty. Sam niedawno wyrabiałem sobie nowa kartę sim. Nie nano ale micro i niestety ale musiałem za to zapłacić prawie 30 zł . Firma nie powinna moim skromnym zdaniem pobierać za takie rzeczy pieniędzy. Jeszcze dodatkowo nałożyli mi numer pin na kartę. Podczas gdy wczesniej go nie było !
Gość

Niezarejestrowani

10.6.2015 11:13
ekunin napisał
Wyrobienie nowej karty sim w play obecnie nic nie kosztuje i tak właśnie powinno być !

Niestety ale orange pobiera za to opłaty. Sam niedawno wyrabiałem sobie nowa kartę sim. Nie nano ale micro i niestety ale musiałem za to zapłacić prawie 30 zł . Firma nie powinna moim skromnym zdaniem pobierać za takie rzeczy pieniędzy. Jeszcze dodatkowo nałożyli mi numer pin na kartę. Podczas gdy wczesniej go nie było !
No nie powinna, ale wiadomo, ze na wszystkim chcą zarobić.
elka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.6.2015 13:05
Gość napisał
ekunin napisał

No nie powinna, ale wiadomo, ze na wszystkim chcą zarobić.
Muszą wyjśc na swoje, tu 30 zł, tam 30 zł i się ładne sumki zbierają.
Odpowiedź