• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Co sądzicie o Noki

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Raffallo

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 20:49
Zastanawia mnie co sądzicie o telefonach NOKIA? Ja byłem tym telefonom wiernym od zawsze, były niezniszczalne ale od jakiegoś czasu chyba trochę jakość im się popsuła. Co wy o tym sądzicie?
bedlam

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 13:03
ja kupiłem wczoraj najnowszą lumie i powiem ci że naprawdę się sprawdza :) myślałem że sie nie przyzwyczaję do windowsa ale nie jest tak źle :) kwestia przyzwyczajenia
bookworm

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.10.2014 14:16
bedlam napisał
ja kupiłem wczoraj najnowszą lumie i powiem ci że naprawdę się sprawdza :) myślałem że sie nie przyzwyczaję do windowsa ale nie jest tak źle :) kwestia przyzwyczajenia

Po pierwszym dniu jesteś w stanie powiedzieć czy telefon się sprawdza? Gdybyś używał już go kilka miesięcy to moglabym się zgodzić ale nie jeden dzień.

Ja też zauważyłam, że jakość nokii bardzo się pogorszyła. przynajmniej jeżeli chodzi o ten tańsze modele do 700-800zł..
bogusiazien

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.10.2014 13:06
Też uważam, że czas nokii minął. Nie mówię, że bezpowrotnie ale póki co jest to nic nadzwyczajnego. Chociaż spotykam się z opiniami gdzie ludzie bardzo sobie chwalą własnie nokię ale mi ona nie odpowiada
mutual

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 9:23
dla mnie nuemr jeden ! po szajsungach i innych motorolach mam nokie i żałuje że wcześniej nie zaufałam tej marce :) zdecydowanie lumia daje rade !
i do what i want i live what i want and noone can say stop !
MariuszL

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 11:41
nokia wg mnie jest troche przereklamowana, jest tyle lepszych produecentów telefonów ze nie ma sensu wracac do takich firm
madzialenka89

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 16:02
Kiedyś te telefony były nie do zniszczenia a teraz? Teraz wystarczy upadek z kilkunastu centymetrów i po wyświetlaczu. Dlatego ja zrezygnowałam z Nokii chociaż uwielbiam te telefony i długo nie mogłam się przyzwyczaić do innego.
mamamrowek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 20:23
Ja byłam i jestem fanką nokii. Wydaje mi się, że są coraz lepsze. Jeśli chodzi o delikatne wyświetlacze to każdy smartphon je ma i trzeba się z tym liczyć. Mam Lumie i jeszcze ani razu mnie nie zawiodła.
justa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 8:50
a jak wam ten windows działa na lumii? czytałam że kiszka jest jesli chodzi o aplikacje, znacznie mniej niż na androida i wszyscy mi odradzają przejście na lumie właśnie :(
rita

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 15:27
Windows nie jest zły ale... zależy w jakim telefonie. Jak miałam lumie to praktycznie żadna aplikacja mi nie śmigała i program przez który zrzucało się muzykę, zdjęcia itd doprowadzał mnie do szału. Natomiast w HTC działa wszystko bez najmniejszego problemu. Pewnie dużo zależy od samego telefonu.
Odpowiedź