• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
więcej...
więcej...
więcej...
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
więcej...
więcej...
więcej...
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
więcej...
więcej...
więcej...
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
więcej...
więcej...
więcej...
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
Nie pamiętam hasłaRejestracja
Zalogowanie oznacza akceptację Regulaminu forum i Regulaminu serwisu Comperia.pl w aktualnym brzmieniu.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Co sądzicie o Noki

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
BIU
lub wpisz swoją nazwę:
Proszę zaznaczyć
romek
 romek
Tematów:4
Wypowiedzi:38

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 15:52
Ja nigdy nie byłem fanem Nokii. Kiedyś może były to porządne telefony ale teraz... Jak dla mnie z biegiem lat z ich jakością jest coraz gorzej. Według mnie na rynku jest dużo lepszych telefonów i nie warto sobie zaprzątać głowy Nokią.
xena
 xena
Tematów:6
Wypowiedzi:43

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 20:10
Ja uważam, ze Nokie były, są i będą najlepszymi telefonami komórkowymi. Od 10 lat nie miałam innego telefonu niż nokia i powiem szczerze, że jestem coraz bardziej zadowolona. Jak dla mnie jakość wcale nie spadła, jest nawet wyższa niż była.
moniuska20
 moniuska20
Tematów:4
Wypowiedzi:58

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 9:54
Ja nie jestem ani za ani przeciwko nokii. Nigdy nie miałam żadnej nokii i na razie nie zamierzam mieć. Moi znajomi bardzo chwalą te telefony, ja z kolei wolę Samsungi.
jolawiola
 jolawiola
Tematów:3
Wypowiedzi:61

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 10:24
Też mam wrażenie że te telefony straciły na jakości. Kiedyś można było po nokii rowerem przejechać i nic jej nie było. A teraz? Nie sądzę by te nowe smartphony to przetrwały.
zuza
 zuza
Tematów:1
Wypowiedzi:52

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 10:31
Nokie to przeżytek i już raczej nie będą takie dobre jak kiedyś. Teraz praktycznie wszystko jest produkowane z naciskiem na wygląd a nie na jakość. Myślałam, że Nokie zawsze będą wymiatać, niestety myliłam się.
zuza
 zuza
Tematów:1
Wypowiedzi:52

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 10:31
Nokie to przeżytek i już raczej nie będą takie dobre jak kiedyś. Teraz praktycznie wszystko jest produkowane z naciskiem na wygląd a nie na jakość. Myślałam, że Nokie zawsze będą wymiatać, niestety myliłam się.
zgredek
 zgredek
Tematów:7
Wypowiedzi:46

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.10.2014 7:43
Jakość się popsuła? Czy ja wiem... Jedyna wada to szklane wyświetlacze. Poza tym nie można im niczego zarzucić. Ja nadal jestem wierny tym telefonom, wystarczy uważać na wyświetlacz i po kłopocie.
selena
 selena
Tematów:3
Wypowiedzi:67

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.10.2014 7:55
Ja jakoś nie zauważyłam by nokia była gorszej jakości niż dawniej. Nie dość, ze telefony coraz lepiej wyglądają, mają wiele bajerów i możliwości to jeszcze są niezniszczalne. Już nie raz spadł mi telefon ze schodów czy z szafki i mimo to działa a wyświetlacz nie ma nawet małej ryski.
krakers
 krakers
Tematów:7
Wypowiedzi:86

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 13:05
bookworm napisał
bedlam napisał
ja kupiłem wczoraj najnowszą lumie i powiem ci że naprawdę się sprawdza :) myślałem że sie nie przyzwyczaję do windowsa ale nie jest tak źle :) kwestia przyzwyczajenia

Po pierwszym dniu jesteś w stanie powiedzieć czy telefon się sprawdza? Gdybyś używał już go kilka miesięcy to moglabym się zgodzić ale nie jeden dzień.

Ja też zauważyłam, że jakość nokii bardzo się pogorszyła. przynajmniej jeżeli chodzi o ten tańsze modele do 700-800zł..

Tak to prawda, kiedyś nokia to była marka sama w sobie, dziś jest to średniak. Te tańsze modele są tragiczne i strasznie się zacinają. Moja mama ma nokię nie wiem jaki model na ponad 300zł i jest tragiczna. To już samsung taty dużo tańszy lepiej chodzi
Odpowiedź