• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Przenoszenie numeru do innej sieci

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Gigant

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

24.9.2014 21:22
fajne jest to ze nie trwa to własnie długo bo według prawa po zakonczeniu papierologii operator ma tylko 24 godziny na przeniesienie numeru do nowego operatora :)
jagoda

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

26.9.2014 10:05
Mówią zwykle,ze trzeba czekać dobę a tak na prawdę to trwa chwilkę, wszystko załatwią, bo zależy im przecież żeby jak najwięcej osób zmieniało siec.
Gość

Niezarejestrowani

26.9.2014 15:24
Jasne, ze to szybko i łatwo można załatwić. Przecież im wszystkim zależy na zdobyciu klienta.
Gigant

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 15:49
no gość to prawda, walka jest dość zaciekła - ale to dobrze bo wtedy konkuruje się nie tylko na cenę ale i na jakośc obsługi :)
michael

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 18:17
Gigant napisał
fajne jest to ze nie trwa to własnie długo bo według prawa po zakonczeniu papierologii operator ma tylko 24 godziny na przeniesienie numeru do nowego operatora :)

Dokładnie. 24godziny a jaka ulga gdy się już pozbyło operatora który nie był satysfakcjonujący. Niestety ale takie męczenie się z operatorem który nie daje nam tego czego potrzebujemy jest wykańczające.
bogusiazien

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 12:06
jagoda napisał
Mówią zwykle,ze trzeba czekać dobę a tak na prawdę to trwa chwilkę, wszystko załatwią, bo zależy im przecież żeby jak najwięcej osób zmieniało siec.

No bo oni dobę mają na załatwienie tego wszystkiego u siebie. Papierów i tych całych przenosin. A klientowi zajmuje to jakieś 20 minut więc jeżeli macie się męczyć bo boicie się przeniesienia to nie warto.
ewkama121

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.11.2014 9:58
Byłam użytkownikiem sieci Plus i niestety po 10 latach użytkowania stwierdziłam że jednak są sieci o wiele lepsze od niej więc postanowiłam przenieść numer do Play w sumie procedura nie taka trudna musiałam zarejestrować numer u swojego operatora na swoje nazwisko uzyskać zgodę na przeniesienie i tyle wziąć papiery i iść do sieci do której chce przenieść numer czas załatwiania u obu operatorów to około 20 minut i potem tylko trzeba czekać jakiś czas aż nam przeniosą ale to kwestia dnia jak dla mnie warto poświecić trochę czasu dla lepszej oferty
Odpowiedź