• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Przenoszenie numeru do innej sieci

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
press

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 14:58
Wanana napisał
ja też bym przeniosła usługę bo po co płacić za coś co nas nie zadowala jeśli na rynku jest taki wybór opcji? :) proste

To prawda, papierów nie ma wcale tyle żeby się męczyć w sieci komórkowej która wcale nas nie zadowala. Ja też swojego czasu zmieniłam sieć i załatwiłam to w ciągu kilkunastu minut także warto.
Gość

Niezarejestrowani

12.9.2014 15:22
jest jak ze wszytskim, ja rachunek bankowy tez przenosilem dluugo , a bo nie mialem czasu, a to nie wiedzialem gdzie, w koncu zona kazala pojsc, poszedlem z mienilem, zajelo chwile. Identycznie bylo z siecią. Chociaz z perpektywy to nie wiem czy to byla zmiana na lepsze, bo w telefonii mozna za staz dostawac znizki.
zuzannaanna

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.9.2014 15:45
Ja po zakończeniu umowy nie mam zamiaru podpisywać już żadnej umowy. Ale gdybym jednak zmieniła zdanie to zostałabym w tej sieci w której jestem. Już kiedyś przeszłam z plusa do orange i do dzisiaj tego żałuję. Obiecywali złote góry a w rzeczywistości była jedna wielka porażka. Za sms-a płaciłam 60 groszy! Gdybym wysyłała go za granicę to rozumiem ale pisząc na terenie naszego kraju? Już nigdy nie będę zmieniała operatora, choćby nie wiem co mi obiecywał.
Katarzyna

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.9.2014 17:58
ja bym pewnie zostala bo nigdy nie mam czasu na przeglądanie tych ofertówek :) zawsze czekam do konca abonamentu az ktos zadzwoni i przedstawi mi jakąś oferte :)
Czarek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.9.2014 19:28
Ja zazwyczaj robie tak że dzwonię do mojej sieci (zazwyczaj to oni pierwsi dzwonią) i mówię że konkurencja ma taka i taką ofertę i ja chcę taką samą albo lepszą. Jeśli mówią, że nic z tego to odpowiadam do widzenia przechodzę do konkurencji. Zazwyczaj dwa dni później otrzymuję telefon, że jednak się da i nie muszę nigdzie odchodzić.
krakers

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.9.2014 13:23
Czarek napisał
Ja zazwyczaj robie tak że dzwonię do mojej sieci (zazwyczaj to oni pierwsi dzwonią) i mówię że konkurencja ma taka i taką ofertę i ja chcę taką samą albo lepszą. Jeśli mówią, że nic z tego to odpowiadam do widzenia przechodzę do konkurencji. Zazwyczaj dwa dni później otrzymuję telefon, że jednak się da i nie muszę nigdzie odchodzić.

Ja tak jeszcze nigdy nie próbowałam ale rzeczywiście może podsunę ten pomysł mężowi który ma abonament. A można zmienić umowę abonamentu w trakcie jego trwania? Pewnie nie? Negocjować warunków też pewnie nie można tylko trzeba czekać aż się skończy.
michael

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.9.2014 12:37
Gość napisał
jest jak ze wszytskim, ja rachunek bankowy tez przenosilem dluugo , a bo nie mialem czasu, a to nie wiedzialem gdzie, w koncu zona kazala pojsc, poszedlem z mienilem, zajelo chwile. Identycznie bylo z siecią. Chociaz z perpektywy to nie wiem czy to byla zmiana na lepsze, bo w telefonii mozna za staz dostawac znizki.

Ja nie wiem czy ten staż ma znaczenie. Mój znajomy jest już w Plusie naprawdę chyba z 15 lat i jakoś specjalnie super oferty to nie ma;/ lepsze są u konkurencji nawet na start.
Hrabi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.9.2014 13:49
nie przenosiłem ale wiem że teraz nic się za coś takiego nie płaci więc to fajna opcja jak się ma ten sam numer od x lat :) moj ojciec ma np taki sam numer od 96 roku a wiec juz dosc długo :)
bedlam

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.9.2014 18:19
Konkurencja to dobra rzecz sprawia że nasza firma jest skłonna obniżyć ceny do oferty konkurencji. Jak macie wątpliwości ile da się wytargować złóżcie dokument wypowiadający umowe z końcem w niej przewidzianym od razu znajdą się dla was super oferty :)
Pola

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

24.9.2014 9:21
ja przenosiłam z tmobile do plusa i bez problemu i za darmo to było :) teraz każdy tak walczy o klienta, że sieci musza się godzić na takie transfery niestety :)
Odpowiedź