• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

inFakt - wasze opinie ?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
KGI

Niezarejestrowani

18.9.2015 9:30
Hrabi napisał
Myślę, że jeśli decydujesz się na założenie własnej działalności będziesz w stanie ją poprowadzić sam. Zatrudnianie specjalnie firmy do prowadzenia swojego interesu jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Jeśli więc chcesz zarobić, a nie tracić spróbuj własnych sił.
Gość

Niezarejestrowani

24.9.2015 13:14
Niedawno zakładałam firmę z inFaktem. Szybko i sprawnie, a co najważniejsze - nie musiałam tracić czasu w urzędach :).
adam87

Niezarejestrowani

25.9.2015 15:57
Od kwietnia korzystam z usług Ogólnopolskiego Biura Rachunkowego inFakt i jak na razie współpraca przebiega bardzo pomyślnie. Księgowa, która zajmuje się rozliczaniem mojej firmy, jest bardzo pomocna i kontaktowa, potrafi też wyjaśnić wszelkie niezrozumiałe dla mnie kwestie księgowe.
Największym atutem jest dla mnie prosta i wygodna aplikacja mobilna, przez którą przesyłam zdjęcia faktur.
Na początku rozważałem samodzielne prowadzenie księgowości, ale z perspektywy czasu nie wyobrażam sobie rozliczania wszystkiego samodzielnie i brania na siebie całej odpowiedzialności za ewentualne pomyłki.
Jacek

Niezarejestrowani

30.9.2015 18:15
Ja korzystałem z ich usługi założenia działalności ze dwa lata temu - wszystko przebiegło OK.
Przy okazji dołożyli kilka miesięcy testowych ich księgowości i zostałem przy niej - nie mam porównania z innymi biurami, ale jak ta aplikacja mobilna do wysyłania zdjęć kosztów wymiata i w zasadzie jestem w stanie ogarnąć całą księgowość w kilka minut. Księgowa konkret i wszystkie porady trafione;) Ja polecam, jeżeli ktoś lubi mieć spokój i nie lubi tracić czasu;)
Gość

Niezarejestrowani

1.10.2015 20:40
Program inFakt jest bardzo dobry pomoc w ksiegowosci rowniez super ! bardzo sie oplaca. Polecam
Blazej

Niezarejestrowani

1.10.2015 20:40
Program inFakt jest bardzo dobry pomoc w ksiegowosci rowniez super ! bardzo sie oplaca. Polecam
minstrel

Niezarejestrowani

2.10.2015 10:41
Z inFaktem współpracuję już drugi rok. Bardzo dobra opieka i wsparcie klienta. Aplikacja wciąż rozwijana, choć oczywiście jest jeszcze sporo pola do popisu - ale ta w zupełności mi wystarcza :)
HUSAR

Niezarejestrowani

2.10.2015 11:46
Polecam usługi księgowe firmy INFAKT - korzystam pełną parą prowadząc swoją firmę i nie narzekam, faktycznie mając jako takie pojęcie o finansach możesz prowadzić swoją własną księgowość ale dla początkujących, chcących mieć spokój za nie wielkie pieniądze w skali roku - polecam z czystym sumieniem :)
Jacek Dębowski

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2015 14:26
Z aplikacji korzystam już prawie dwa lata. Infakt wiele razy rozwiązał moje często trudne wątpliwości i pomógł mi podjąć odpowiednią decyzję. Często wysyłając pytanie w środku nocy, dostawałem szybką odpowiedź z pomocą. Mimo że samodzielna księgowość na początku wydawała się trudna, to filmy na yt z instrukcjami oraz poradniki Infakt dały mi olbrzymią wiedzę która pozwala mi stale kontrolować księgowość oraz sprawia że nie śni mi się po nocach Urząd Skarbowy.

Jak dla mnie Infakt jest w tym najlepszy, nie ma nikogo lepszego bo po prostu lepiej się nie da.
Andrzej M.

Niezarejestrowani

6.10.2015 10:00
To sprawdzona firma. W łaśnie przedłużyłem u nich abonament. Pomoc księgowa jest błyskawiczna, cierpliwa i bardzo rzeczowa.
Wypowiedź została zmieniona przez moderatora.
Odpowiedź