• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Alimenty z funduszu

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
mamarta

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.9.2014 15:07
frankensztajn napisał
alimenty się w jakiś sposób chyba dokumentuje no nie? mój ojciec nie płacił na mnie alimentów, ale mama miała na tyle wysokie dochody że z funduszu się jej nie należało a ojciec po 10 latach niepłacenia robił mi raz na ruski rok prezent - telefon, na 18. samochód. czy sąd może mu to w razie czego zaakceptować jako zaległe alimenty?

No właśnie to wszystko zależy od tego ile ty zarabiasz i czy jesteś w stanie utrzymać swoje dzieci jeżeli nie no to fundusz Ci chyba dopłaca a nie płaci całość inaczej to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Gość

Niezarejestrowani

8.9.2014 12:10
mamarta napisał
frankensztajn napisał
alimenty się w jakiś sposób chyba dokumentuje no nie? mój ojciec nie płacił na mnie alimentów, ale mama miała na tyle wysokie dochody że z funduszu się jej nie należało a ojciec po 10 latach niepłacenia robił mi raz na ruski rok prezent - telefon, na 18. samochód. czy sąd może mu to w razie czego zaakceptować jako zaległe alimenty?

No właśnie to wszystko zależy od tego ile ty zarabiasz i czy jesteś w stanie utrzymać swoje dzieci jeżeli nie no to fundusz Ci chyba dopłaca a nie płaci całość inaczej to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Tzn. że dorosly czlowiek moze domagac sie zwrotu zaleglych alimentow? A to ciekawe.
Odpowiedź