• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Do kiedy deklaracja zus/ofe

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Gość

Niezarejestrowani

2.7.2014 10:36
Morfee napisał
Czas na złożenie deklaracji masz do końca lipca więc nie wiele czau Ci się zostało. Jeśli tego nie zrobić przerzucą Cie bodajże do ZUSu na okres chyba 3 lat ale nie jestem pewien, bo ktoś mi mówił, że może być dłużej.
CO cztery lata można zmieniać decyzje, ja na razie zostaje w zus. Zobacze jak sie sytuacja rozwinie.
kostka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

27.7.2014 17:12
Mi takie pismo przyszło kilka tygodni temu ale od razu wrzuciłam je do kosza. Nie zamierzam zmieniać ZUSU i w całości zostaje właśnie tam. Moi znajomi zrobili podobnie i również zostają w ZUSIE.
michael

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.9.2014 12:18
Gość napisał
Morfee napisał
Czas na złożenie deklaracji masz do końca lipca więc nie wiele czau Ci się zostało. Jeśli tego nie zrobić przerzucą Cie bodajże do ZUSu na okres chyba 3 lat ale nie jestem pewien, bo ktoś mi mówił, że może być dłużej.
CO cztery lata można zmieniać decyzje, ja na razie zostaje w zus. Zobacze jak sie sytuacja rozwinie.

Ja też zostałem w ZUS i zdaje się za dwa lata będzie można jeszcze zmienić decyzje o ile się nie mylę. Też liczę na to, że do tego czasu się coś zmieni, ale jeżeli nie na pewno nie przejdę do OFE.
Odpowiedź