Robert Sierant napisał
Są ubezpieczenia, w których składki zwracają jeżeli w ciągu trwania umowy nic się nie wydarzy...
No właśnie tak, są a tu nie, jedynie w określonych sytuacjach i o ile dobrze zrozumiałem, część składki z tyt. opłat za jedno z ryzyk. Nie oferuję "Opiekuna Rodziny" ale skoro przeczytałem tyle pozytywnych opinni, to z ciekawości zapoznałem się z o.w.u. Na pierwszy rzut oka wyglada na to, że jest to zwykła tzw. terminówka, typowe "casco" na życie. To oferta jedna z bardzo wielu tego typu na rynku. Proszę mnie nie posądzać o złośliwość, czy jakieś uprzedzenia ale tym razem jako pośrednik chciałem się Państwa PT. Klientów zapytać, by zrozumieć motywacje; jakie ważkie atuty ma ta oferta że zdecydowaliście się ją polecać? Zapoznałem się z zakresem ochrony wyłączeniami, karencjami, etc. i chcę zrozumieć tok Państwa myślenia, co tu jest tak niezwykle atrakcyjne i godne polecenia. Znam ofertę Warty, trochę Ergo Hesti (np. Duo Protect),wiem co nieco o ofercie ING, PZU, ostatnio zapoznaję się z ofertą jednego z Coverholderów Lloyd`s i zastanawiam się jakie argumenty przemawiają za promowanym przez Państwa ubezpieczeniem. Z zainteresowaniem zapoznam się z Państwa argumentacją, a może otworzymy tu oddzielny wątek dyskusyjny poświęcony wyborom własciwej ochrony ubezpieczeniowej w odniesieniu do polis na życie? Zapraszam do wymiany opinii.