7.6.2016 11:51
Artur Sarnecki napisał
ja daje wiedzę za darmo;) prowadzę bloga bo lubię. A co do tego czy bym pracował w kredytach to z całym szacunkiem ale nie mamy tylko klientów którzy szukają desperacko kolejnej pożyczki na spłatę chwilówek czy na komornika :) Nie każdy kredyt jest zły, to chyba Pan wie promując z dużym zaangażowaniem kredyty dla firm idea banku...Stanisław Bińkiewicz napisał
Artur Sarnecki napisał
Panie Stanisławie, szybko i konkretnie - ludzie nie mają problemów z finansami dlatego, że nie chodzą na kursy i szkolenia czy płatne webinary,tylko dla tego, że nic nie robią w kierunku poprawy sytuacji.Slogany to puste hasła, Panie Stanisławie jeśli podstawy zarządzania finansami to dla Pana slogany to ja nie rozumiem tego.
Koszty - Uczestnictwo w KFC-Webinar (11 spotkań)
1 osoba = 185,00 zł,
Wg. mnie - lepiej sobie to zostawić na czarną godzinę a tematy z tych spotkań są świetnie opracowane na blogach Michał Szafrańskiego cz Marcina Iwucia... Przeczytać i działać, nie ma co się użalać, jeśli z finansami jest źle to trzeba się brać do ogarnięcia tego.
Oczywiście, Wszystko jest jasne i zrozumiałe. Jeśli byłoby to tak dobrze, to nie pracowałby Pan w kredytach, bo byłyby one niepotrzebne. Bo wszyscy byliby samowystarczalni. Ale tak nie jest. Sam Pan dobrze wie, że w dzisiejszym świecie spotykamy się z różnymi osobami - w branży finansowej albo z tymi, którzy mają pieniądze i inwestują, albo też z tymi, którzy nie potrafią gospodarować pieniędzmi i żyją z dnia na dzień.
Tych statystycznie jest więcej. Jeśli ktoś chce się czegoś nauczyć, to pewnie że może zrobić to za darmo. Wystarczy tylko chcieć. Ale oprócz takich, którzy chcą minimum wiedzy, są także tacy, którzy całe życie się uczą i chcą przekazywać tą wiedzę innym. I dla nich są konkretne szkolenia. które po prostu kosztują. Ma Pan rację - ludzie nie mają problemów z finansami, dlatego że nie chodzą na kursy i szkolenia, czy płatne webinary tylko dlatego, że nic nie robią w kierunku poprawy sytuacji. To po i dla kogo prowadzi Pan bloga?
Panie Arturze, żeby skończyć tą niepotrzebną dyskusję, którą nie ja przecież zacząłem, cieszę się, że Pan robi to ze swojej pasji. Ja też to robię z pasji i z chęci niesienia pomocy tym, którzy tego potrzebują. Nikt mi nie zapłacił, za promowanie webinaru, bo myślę, że jest ogromna rzesza osób, mniej wyedukowanych finansowo niż Pan. Jeśli więc to Pana nie interesowało, niech Pan da szansę innym na decydowanie, co jest dla nich dobre a co złe.Jeśli zaś pisze Pan o promowaniu z dużym zaangażowaniem przeze mnie Idea Banku, to odsyłam do innych moich artykułów, które mam nadzieję zmienią sposób postrzegania Przez Pana tego tematu.
1 temat
http://www.slowkilkaomalymbiznesie.pl/za-co-tak-naprawde-placisz-czyli-gdzie-tkwi-problem
2 temat
http://www.slowkilkaomalymbiznesie.pl/pakiet-plynnosciowy-czyli-czy-wiesz-za-co-placisz
3 temat
http://www.slowkilkaomalymbiznesie.pl/ubezpieczenie-od-utraty-zysku-czyli-za-co-tak-naprawde-placisz
Stanisław Bińkiewicz
Tel:606119428
Blog: www.slowkilkaomalymbiznesie.pl
e-mail: stabin@neostrada.pl
Tel:606119428
Blog: www.slowkilkaomalymbiznesie.pl
e-mail: stabin@neostrada.pl