24.11.2015 8:46
Artur Sarnecki napisał
prawdziwa jeszcze dotrze, poza tym bank przedłużył promocję do 27 także zapraszam do skorzystaniaWszystko już dotarło wczoraj po południu, mam umowę, mam NIK i tylko czekać na kartę.
Mam jednak kolejną wątpliwość po przeczytaniu umowy, bo w tabeli opłat i prowizji widnieje zapis, że karta jest płatna 7 złotych miesięcznie. Są co prawda jakieś warunki zwolnienia z opłaty: "pobierana co miesiąc w przypadku rozliczenia przez BZ WBK w poprzednim miesiącu kalendarzowym co najmniej 5 transakcji bezgotówkowych dokonanych przy użyciu karty (z wyłączeniem transakcji typu Quasi Cash)" wtedy nie ma opłaty i :"pobierana co miesiąc w przypadku nierozliczenia przez BZ WBK w poprzednim miesiącu kalendarzowym co najmniej 5 transakcji bezgotówkowych dokonanych przy użyciu karty (z wyłączeniem transakcji typu Quasi Cash)" wtedy też nie ma opłaty. Więc nie wiem, ale ja to rozumiem tak, że czy zapłacę 5 razy czy nie, to nie ma opłaty za to. Ale za prowadzenie niby jest.
A, no i w umowie mam zapis, że konto jest oprocentowane na 0%, a miało być na 4%.