• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
1 osoba przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

KASA Stefczyka

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
Tomasz SłupczynskiEkspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 249 razy

Wyślij wiadomość

14.8.2014 10:47
Tak, mają Państwo rację. Od maja 2010 r. SKOK Stefczyka zmieniła nazwę na Kasa Stefczyka.
Tomasz Słupczyński, Ekspert Comperia.pl
Julita

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.8.2014 8:59
Też wróciłam na to uwagę doslownie przed chwilą, ale tak jak Timona uważam, że to po prostu inna nazwa tej samej firmy, a że oddziały mogą oferty dawać najwyraźniej różne, stąd ten tekst.
Timona

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.8.2014 14:46
no mi się też wydaje, że po prostu nazwa została zmieniona. niedaleko mnie był skok stefczyka, później pojawiła się właśnie kasa stefczyka, a potem znikło to całkiem i znów pojawił się jakiś skok, teraz nie pamiętam jaki dokładnie. być może po prostu oferta w kasie stefczyka jest nieco inna niż w skokach stąd taki tekst w reklamie
FRUGOholiczka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.8.2014 10:47
nie widziałam tej reklamy, ale wydaje mi się, że SKOK i KASA Stefczyka to to samo, po prostu nazwa zmieniona, przeciez kiedyś był SKOK Stefczyka. Z resztą nawet w logo mają ten sam znaczek.
kitiKejt

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.8.2014 18:03
Widziałam dziś nową reklamę kasy stefczyka i albo mi się wydaje albo usłyszałam tam, że oferują mniej formalności niż w bankach czy skokach. do tej pory byłam przekonana że Skok stefczyka i kasa stefczyka to to samo - nie jest tak? czym oni się różnią?
Odpowiedź