• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
1 osoba przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Lokata negocjowana?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
lusia944

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

31.7.2014 12:20
No mi się wydaje, że oni i tak mają jakieś tam standardy, których przekroczyć nie mogą, więc za dużo nie wynegocjujesz, z resztą w negocjacjach coś kosztem czegoś, pewnie pokaża Ci jakąś ofertę i jeśli będziesz chciał coś na swoją korzyść, to inna rzecz będzie miała zmniejszoną korzyść dla Ciebie.
piotrek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

31.7.2014 9:10
Pierwsze słyszę że można cokolwiek z bankiem negocjować i nie spotkałem się z taka ofertą. W sumie jestem ciekawe jakby to mialo przebiegać, bo jeśli tak samo jak w grze w ciemno to ja dziękuję za takie negocjacje chyba wolałbym gotową ofertę jest ich teraz tyle że na pewno bym sobie coś wybrał na miarę potrzeb. a oprocentowania 100 procent i tak nie wynegocjuję ;]
Chuck Norris II

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

31.7.2014 8:49
Cy ktoś z was korzystał kiedyś lokaty negocjowanej i mógłby wypowiedzieć się jak wygląda proces negocjowania warunków? Chciałbym skorzystać z takiej oferty ale nie mogę sobie wyobrazić jak miałaby wyglądać moja rozmowa z przedstawicielem banku.
Odpowiedź