• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Kredyt na agroturystykę

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Tomasz SłupczynskiEkspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 249 razy

Wyślij wiadomość

8.7.2014 9:18
Zdarza się, że takie szkolenie trzeba odbyć. W zależności od funduszu z jakiego mamy je otrzymać.
Jednak np. ubiegając się o kredyt inwestycyjny z dopłatami z ARiMR należy ukończyć przeszkolenie w zakresie prowadzenia agroturystyki.
Tomasz Słupczyński, Ekspert Comperia.pl
Danka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

8.7.2014 13:59
W każdym banku można wziąć taki kredyt z dopłatami ARiMR? Ja myślałam o kredycie inwestycyjnym z BNP Paribas bo wydaje mi się, że mają najkorzystniejsze warunki. Moim zdaniem to dobrze, że szkolenia są obowiązkowe. Często agroturystykę otwierają osoby, które nie mają o tym pojęcia.
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 135 razy

Wyślij wiadomość

8.7.2014 14:01
Danka napisał
W każdym banku można wziąć taki kredyt z dopłatami ARiMR? Ja myślałam o kredycie inwestycyjnym z BNP Paribas bo wydaje mi się, że mają najkorzystniejsze warunki. Moim zdaniem to dobrze, że szkolenia są obowiązkowe. Często agroturystykę otwierają osoby, które nie mają o tym pojęcia.
Takie propozycje ma miedzy innymi: ING Bank Śląski, BZ WBK.
Ilona Maciejuk
Ekspert Comperia.pl
Gość

Niezarejestrowani

8.7.2014 15:25
Banki Spółdzielcze tez maja takie oferty. Posprawdzaj sobie, niezłe maja warunki.
Olcia

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

9.7.2014 17:32
Ja mam jakąś urazę do Banków spółdzielczych, dla mnie niektóre ich oferty to jest takie średniowieczne zacofanie. Moi rodzice mają u nich konto i ani karty , ani możliwości sprawdzenia przez internet ile sie ma w obecnej chwili na koncie.
zielona_gruszka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.7.2014 17:02
Olcia napisał
Ja mam jakąś urazę do Banków spółdzielczych, dla mnie niektóre ich oferty to jest takie średniowieczne zacofanie. Moi rodzice mają u nich konto i ani karty , ani możliwości sprawdzenia przez internet ile sie ma w obecnej chwili na koncie.
Patrzyłam ostatnio na ofertę banku spółdzielczego bo otworzyli nowy oddział niedaleko mnie i z tego co widziałam, mają karty i bankowość internetową. Być może nie mieli tego w ofercie, gdy Twoi rodzice zakładali tam konto, bądź po prostu Twoi rodzice takimi możliwościami nie byli zainteresowani.
kostka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.7.2014 10:33
Zapewne lepszy będzie kredyty dla gospodarstw niż dla firmy ale żeby być pewnym najlepiej zapytaj w banku, z pewnością ktoś Ci pomoże wybrać odpowiedni kredyt.
baskamy

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.7.2014 11:25
Najlepiej spisać listę plusów i minusów i popytać, który kredyt będzie atrakcyjniejszy dla Ciebie. Myślę, że warto pomyśleć nad tym na otworzenie działalności agroturystycznej chyba będzie korzystniejszy.
Gość

Niezarejestrowani

16.7.2014 14:09
Prędzej sprawdź gdzie taki kredyt dostaniesz. W jednym banku mozesz spełnic warunki w innym nie. A jak juz wyjdzie, ze mozesz w kilku to wtedy czytaj oferty i porównuj.
askomola

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.8.2014 16:10
Gość napisał
Prędzej sprawdź gdzie taki kredyt dostaniesz. W jednym banku mozesz spełnic warunki w innym nie. A jak juz wyjdzie, ze mozesz w kilku to wtedy czytaj oferty i porównuj.

Tak to dobra rada, ale ja bym może porozmawiała z jakimś doradcą, który trochę by Cię pokierował, w sensie jaki kredyt byłby dla Ciebie lepszy, bo nie ukrywajmy nikt nie chce wtopić prawda?
Odpowiedź