29.6.2023 13:56
Nazywam się Euphemia Dorothea. Bóg pobłogosławił mnie trojgiem dzieci i kochającym mężem. Obiecuję dzielić się tym świadectwem, ponieważ Bóg jest dobry w moim życiu. 4 miesiące temu desperacko potrzebowałem pieniędzy, dopóki nie pomyślałem o pożyczce, a potem wpadłem w niepowołane ręce, twierdząc, że jestem pożyczkodawcą, nie wiedząc, że to oszustwo. Pobrał ode mnie 1860 euro i odmówił wysłania mi e-maila. Od tego czasu byłem zdezorientowany, ale Bóg przyszedł, aby ocalić mnie od jednego z wierzących. W niedzielę po mszy poszedłem do kościoła. Dzielę się pomysłem z członkinią Chrześcijan, a ona przedstawia mi agencję pożyczkową zwaną pożyczkowymi instytucjami kredytowymi, powiedziała, że agencja przekazała kwotę 90 000 euro. Zebrałem adres e-mail agencji pożyczkowej i wysłałem im wiadomość e-mail w poniedziałek rano, informując ich o zasadach i przepisach, i postępowałem zgodnie z nimi. Po przetworzeniu dokumentów udzielili mi pożyczki w wysokości 120 000 euro. Każdy może się z nim skontaktować przez e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com lub numer WhatsApp: +393512114999