• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Darmowy kredyt w GET IN BANK- czy to prawda?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
jacekplacek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

20.4.2016 17:51
Hej. Potrzebuję 1500 zł. do zakupu laptopa. Trochę pieniędzy już mam. Zależy mi na jak najtańszym kredycie, jestem studentem. Znalazłem taką ofertę w Get in banku- 2000 zł. prowizja i rrso - 0%. Odpowiada mi to skoro za darmo. Jaki może być warunek, żeby taki kredyt wziąć? Jakoś mi się nie wierzy, ze każdy może.
Piotr Ożarowski

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 368 razy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 7:34
"Darmowy Kredyt Gotówkowy" to oferta kredytu całkowicie darmowego (bez oprocentowania, kosztów prowizji, kosztów ubezpieczeń) dedykowana jest dla wszystkich osób, które na dzień złożenia wniosku o kredyt nie posiadają w Getin Noble Banku żadnego produktu (kredytowego, depozytowego, kartowego lub rachunku ROR). Kwota kredytu od 500 zł do 2000 zł, okres kredytowania 12 miesięcy" - z noty prawnej Getinbank'u.

Pisze Pan, że jest studentem. A jakie jest żródło Pana dochodów?
pozdrawiam
Piotr Ożarowski
wwjm@wwjm.pl
888-777-991
kaplok

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 10:45
Nie jestem klientem tego banku i nie mam wobec niego żadnego zobowiązania. Jestem emerytem. Czy możliwe jest, że dostanę ten kredyt? Jeżeli tak to czy jest on dostępny przez internet ewentualnie jakąś weryfikację telefoniczną?
jacekplacek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 10:49
Piotr Ożarowski napisał
"Darmowy Kredyt Gotówkowy" to oferta kredytu całkowicie darmowego (bez oprocentowania, kosztów prowizji, kosztów ubezpieczeń) dedykowana jest dla wszystkich osób, które na dzień złożenia wniosku o kredyt nie posiadają w Getin Noble Banku żadnego produktu (kredytowego, depozytowego, kartowego lub rachunku ROR). Kwota kredytu od 500 zł do 2000 zł, okres kredytowania 12 miesięcy" - z noty prawnej Getinbank'u.

Pisze Pan, że jest studentem. A jakie jest żródło Pana dochodów?

Największym dochodem jest oczywiście pomoc od rodziców- 1300 zł., oprócz tego od 4 miesięcy mam umowę o dzieło- dochód ok. 600 zł.
kowalewski

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 11:09
Też jestem studentem. Moim źródłem dochodu jet renta rodzinna plus stypendium naukowe - razem 2000 zł. Czy mógłbym dostać ten kredyt?
drymka

Niezarejestrowani

21.4.2016 15:38
sprawdź sobie warunki w sygma banku, oni są bardzo liberalni jeśli chodzi o udzielanie kredytu bo nawet na rentę możesz uzyskać u nich kredyt.
Frąc

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 15:54
Muszę przyznać,że o takiej ofercie nie słyszałem jeszcze. Jak jest dostępny online to sam bym wziął, bo w mojej miejscowości nie ma oddziału tego banku. A na jaki maksymalnie okres czasu można wziąć ten kredyt?
Milewat

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 16:02
A przy tym kredycie tonie ma czasami opcji,że nie trzeba mieć udokumentowanych dochodów?Pracuję dorywczo, chętnie bym skorzystał.
Piotr Ożarowski

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 368 razy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 19:29
1. Według mojej wiedzy kredyt dostepny wyłącznie w oddziale banku. Chodzi o przyciągnięcie nowych klientów, założenie im konta i przedstawienie oferty banku itp.
2. Umowa zlecenie, umowa o dzieło przynajmniej od 12 miesięcy.
3. Stypendium - nie,
4 Renta rodzinna - nie,
5. Emerytura- tak,
6. Wniosek przez internet - nie,
7. Maksymalny okres - 12 miesiecy,
8. Dochody dokumnetowane.
pozdrawiam
Piotr Ożarowski
wwjm@wwjm.pl
888-777-991
jacekplacek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.4.2016 19:37
To nie mam szans. Ale moi rodzice mają, więc mnie poratują. A tak na przyszłość, czy student może się gdzieś dostać kredy w razie potrzeby? Nawet najmniejszy- może być karta kredytowa też.
Odpowiedź