• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Net Credit - polecacie?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
gfilip

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.3.2016 16:51
Hej wszystkim .Nawalił mi samochód i muszę jak najszybciej go naprawić .Mechanik wycenił reperację na ok. 2000.Nie mam tyle na razie ,nie mam od kogo pożyczyć .Jestem zmuszony wziąć chwilówkę .Na 99% jestem pewny ,ze oddam po miesiącu.Znalazłem taka na 0 kosztów w neo credicie.Czy to dobra chwilówka? I jestem tylko ciekawy jednego - gdyby coś się stało ,że jednak nie mógłbym oddac po miesiacu ,to jak oni naliczają koszty?
rusto

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.3.2016 8:57
Chyba ci za bardzo nie pomogę ,ale właśnie oni naliczają potem od każdego dnia zwłoki jakieś bardzo duże sumy.Pewnie od najmniejszych kwot ,ale dzień w dzień i tak rośnie zadłużenie.A druga sprawa jakieś chyba sa dodatkowe oplaty ,o ktorych nie wspominaja .Ja bym btał ,jakbym wiedzial ,ze oddam z terminie.
kaplok

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.3.2016 11:16
Ja odradzam każda chwilówkę .Przecież jezzeli jestes klientem jakiegos banku to wygodniej i prościej jest wziąć kartę kredytową .Przecież możesz mieć ich więcej niż jedna .Te wszystkie chwilówki to powinny byc zlikwidowane .W sumie ciekawi mnie jak oni w końcu egzekwują te swoje długi?
Robert Sierant

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 3917 razy

Wyślij wiadomość

7.3.2016 13:50
gfilip napisał
Hej wszystkim .Nawalił mi samochód i muszę jak najszybciej go naprawić .Mechanik wycenił reperację na ok. 2000.Nie mam tyle na razie ,nie mam od kogo pożyczyć .Jestem zmuszony wziąć chwilówkę .Na 99% jestem pewny ,ze oddam po miesiącu.Znalazłem taka na 0 kosztów w neo credicie.Czy to dobra chwilówka? I jestem tylko ciekawy jednego - gdyby coś się stało ,że jednak nie mógłbym oddac po miesiacu ,to jak oni naliczają koszty?

Koszty są masakryczne, wejdź sobie na jakąkolwiek stronę i policz.

Jak ktoś nie oddaje to monity, egzekucja, komornik...
pozdrawiam
Robert Sierant
Ekspert finansowy

robertsierant.pl
Plozek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

8.3.2016 9:34
Nie wchodz w zadne chwilowki.Porzadku z ta banda nie zrobią .W sumie dziwe sie jak niskie trzeba miec morale ,zeby zerować na ludzkiej naiwnosci i biedzie.Jest tyle rozwiazan ,ze z pewnoscia w takich sytacjach jak twoja mozna sobie poradzic bez tych szemranych chwilowek.
JacekKaz

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

8.3.2016 11:07
Jakie inne rozwiązania znasz, jesli ktos nie ma sie zdolności....
Odpowiedź