6.11.2019 7:41
klaudyyna napisał
Witam, potrzebuję do 15 listopada pożyczyć 500 złotych, jako że jestem studentką i mój dochód to właśnie stypendium, pomyślałam o chwilówce. Nie chciałabym jednak trafić na jakichś oszustów, zależy mi na legalnej i dobrej firmie, gdzie mi pożyczą na miesiąc takie pieniądze. Czy może mi ktoś napisać, jaka firma nie robi problemów?klaudyyna napisał
Witam, potrzebuję do 15 listopada pożyczyć 500 złotych, jako że jestem studentką i mój dochód to właśnie stypendium, pomyślałam o chwilówce. Nie chciałabym jednak trafić na jakichś oszustów, zależy mi na legalnej i dobrej firmie, gdzie mi pożyczą na miesiąc takie pieniądze. Czy może mi ktoś napisać, jaka firma nie robi problemów?Witam! Klaudyyna, pożyczkę na przejrzystych warunkach znajdziesz w wonga.com W naszej firmie za pierwszym razem możesz pożyczyć od 50 do 1500 zł na okres od 1 do 60 dni. Koszt takiej pożyczki to jedynie 10zł. Oferujemy także pożyczkę ratalną w kwocie do 20000 zł na czas do 60 miesięcy. Zainteresowana? Jeżeli tak to zapraszam Cię do złożenia wniosku na stronie: wonga.pl
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
- telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
- poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.