• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Czy firma Vivus może wpisać do bik

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najnowszej wypowiedzi
✓  od najnowszej wypowiedzi
od najstarszej wypowiedzi
bertele

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.8.2015 11:49
gryzli napisał
Jasne, ze moze. Załdużenie to zadłuzenie. Powiem wiecej przez to ze w ogole brales tam pozyczke moga banki nie chciec Ci udzielac kredytu przez dlugi czas.
gryzli napisał
Jasne, ze moze. Załdużenie to zadłuzenie. Powiem wiecej przez to ze w ogole brales tam pozyczke moga banki nie chciec Ci udzielac kredytu przez dlugi czas.

Oj to nie za bardzo. Liczyłem ,że może uda mi się odbić poprzez tą pracę za granicę i wziąc w przyszłości kredyt na samochód. Czy można jakoś negocjować z vivusem aby mnie nie wpisali? Albo przeczekali te dwa miesiące aż spłacę? I czy taki wpis z bik można w przyszłości usunąć? Ile taki wpis jest aktualny?
gryzli

Niezarejestrowani

5.8.2015 14:01
bertele

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.8.2015 13:30
Witam. Jakiś czas temu zaciągnąłem pożyczkę w Vivusie . Mam obecnie problem ze spłątą rat. Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie spłacić ich w całości. Za miesiąc jednak wybieram sie do pracy sezonowej za granicę.Wiem,ze wtedy zarobię pieniądze na to aby ją spłacić w całości. Martwi mnie jednak fakt czy firma ta wpisuje informacje o braku spłaty do rejestru. Czy przez to będę miał w przyszłości problem z zaciągnięciem innego kredytu ?
Odpowiedź