25.3.2015 9:47
Ja mam dwójkę dzieci i naprawdę nie wiem, jakie tam musiałyby by c zniżki, żebym zdecydowała się na kolejne. Już teraz jest bardzo ciężko, a zniżka do teatru czy muzeum niewiele nam pomaga, bo raczej tam nie chodzimy. Dzieci są jeszcze za małe, a my nie mamy i tak czasu. Podobnie, jeśli chodzi o inne zniżki. W naszym mieście może z dwóch byśmy skorzystali, gdybyśmy mieli kartę, więc nie ma szału.
Oferty banków i w zakresie mdm może rzeczywiście są bardziej korzystne, ale jeśli urodziłabym trzecie dziecko, to nie decydowałabym się już na mieszkanie dwupokojowe, tylko trzypokojowe, czyli i tak musiałabym zapłacić więcej. Więc ta karta to żadna zachęta, a co najwyżej ułatwienie dla tych, którzy mają już więcej dzieci z jakiegoś powodu.
Oferty banków i w zakresie mdm może rzeczywiście są bardziej korzystne, ale jeśli urodziłabym trzecie dziecko, to nie decydowałabym się już na mieszkanie dwupokojowe, tylko trzypokojowe, czyli i tak musiałabym zapłacić więcej. Więc ta karta to żadna zachęta, a co najwyżej ułatwienie dla tych, którzy mają już więcej dzieci z jakiegoś powodu.