HotChwilowka napisał
moneymaker napisał
HotChwilowka napisał
Znajdź w google po hasłem "okeypozyczka" opinii o tej firmie - nie są przychylne.
Już szukałem ale właśnie chciałem poznać opinie ludzi którzy być może już z jej usług korzystali. W końcu jak tak nachalnie się reklamują to być może ktoś już korzystał.
Czy uważasz że firma która założona została niedawno, która posiada stronę "pożyczkową" opartą na systemie sklepu internetowego jest wiarygodna? Czy uważasz że są firmy które udzielą pożyczki na 500,700,1000 itp złotych udzielą jej bez żadnego sprawdzania w bazach BIG? Czy firma która jako zdjęcia pracowników posiada zdjęcia z bazy zdjęć (bank ze zdjęciami do kupienia za kilka złotych) jest wiarygodna? Odpowiedz sobie na te pytania dokładnie, sprawdź też dokładnie opinie na forach i wyciągnij wnioski.
Bo chyba że mówimy o innej stronie? (ja mam na mysli okey pozyczka pl)
No cóż, dla mnie oni nie są wiarygodni, zresztą żadna firma oferująca usługi "szybkich pożyczek bez
BIK" itp jest niewiarygodna. Ale sam fakt, że oni tak się reklamują i spamują skrzynki jest zastanawiający. Bo skoro nadal się utrzymują to znaczy, że ktoś z ich usług korzysta prawda? I pytanie, kto? Kto daje się na to nabrać?