• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Słabo słyszą mnie rozmowcy - co robić ?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
nowak-marian

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.3.2016 16:04
Mam nową nokię .Na poczatku wszystko było ok.Rozmawiałem normalnie z ludźmi.Telefonem bawił się moj kuzyn i od tego czasu bardzo słabo słysza mnie moi rozmówcy.Nie wiem czy to czasami kuzyn mi czegos tam w ustawieniach nie przestawił/ sam probowałem ,ale dalej to samo.Może znaleźć tego trybu nie potrafię ?A może to zbieg okolicznośći i zepsuł się jakiś głoąniczek?
martunia

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

24.3.2016 13:28
Pewnie głośniczek masz uszkodzony .Jeżeli masz gwarancję to najprościej będzie oddać telefon do sklepu .Naprawią ci albo dadzą nowy .Teraz dosyć czesto sa jakieś wady fabryczne.Samemu w ustawieniach to raczej takiej opcji nie ma ,zeby ciebie twoj rozmowca slabo slyszal .
amber

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

25.3.2016 17:10
Zanieś do reperacji ,bo sam nic nie zdzialasz.Głośnik się zepsuł .Nie wiem jaka masz nokie ,ale ja kupilam kiedyś babci taka za 120 zł i było to samo.Przez dwa miesiace było ok a potem prwie babci slychac nie bylo podczas roozmowy .Kupilam w media markcie i tam zanioslam do reperacji .
AgnieszkaWu

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.3.2016 11:45
:D no po mojemu to trzeba naprawic
Odpowiedź