jolanta napisał
ramzi napisał
Internet też bez ograniczeń? Jeśli wszystko masz za te 30 złotych miesięcznie, to raczej dobrze. A dają do tego jakiś telefon? Pewnie nie, ale jeśli jesteś osobą, która dużo dzwoni i smsuje, to na pewno jest to dobra opcja.
Mi by nie pasowała, bo w obecnej ofercie nie jestem w stanie wydać więcej niż 10-15 złotych miesięcznie, a i tak czasem korzystam z smsów premium, które sporo kosztują. Dla mnie więc taka oferta byłaby bez sensu. Musisz sobie wszystko przeliczyć.
10-15 zł za sam internet?
jolanta napisał
ramzi napisał
Internet też bez ograniczeń? Jeśli wszystko masz za te 30 złotych miesięcznie, to raczej dobrze. A dają do tego jakiś telefon? Pewnie nie, ale jeśli jesteś osobą, która dużo dzwoni i smsuje, to na pewno jest to dobra opcja.
Mi by nie pasowała, bo w obecnej ofercie nie jestem w stanie wydać więcej niż 10-15 złotych miesięcznie, a i tak czasem korzystam z smsów premium, które sporo kosztują. Dla mnie więc taka oferta byłaby bez sensu. Musisz sobie wszystko przeliczyć.
10-15 zł za sam internet?
Za wszystko. Rozmowy, smsy i internet. Choć przyznam, że z internetu to mało co korzystam, bo zwykle zasięg mam w playu taki, że niewiele da się sprawdzić. Ale na przykład co jakiś czas zdarza mi się sprawdzać konto w banku czy jakieś podstawowe informacje.
Rozmawiać i smsować też nie potrzebuje wiele, więc jak doładuję konto za 50 złotych raz na 3 miesiące, to zwykle sporo mi zostaje i przechodzi na kolejny okres. I dlatego kupuję smsy premium, żeby jakoś zużyć te środki.