• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Najlepszy internet mobilny

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

27.5.2015 11:46
Zestawiliśmy dla Państwa oferty internetu mobilnego w Polsce. Oto wyniki naszego śledztwa :D Która oferta jest Państwa zdaniem najlepsza? Może z którejś już Państwo korzystacie?
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
robert

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

27.5.2015 15:39
Ja bym brał T-Mobile pakiet 25 GB za 39,99 zł. Dobra cena. Ciekawe jak z zasięgiem ...
Wypowiedź została zmieniona przez: robert 27.5.2015 15:40
Limana

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.5.2015 10:11
Moim zdaniem to nie jest taka dobra oferta ;/ Niby te 25 GB to nie jest tak mało ale jeśli na przykład chcemy sobie raz na jakiś czas ściągnąć jakiś film to może zabraknąć. Sama szukalabym na Waszym miejscu czegoś z nieograniczonym internetem. Obecnie dobrą ofertę ma na przykład play. Niby więcej kosztuje ale oferują nielimitowany internet od godziny 24 do godziny 9 rano. I dzięki temu ma się o wiele większe możliwości.
grzes33

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.5.2015 13:30
Ale z nieograniczonym internetem za 35 zł nie znajdziesz. Zresztą trzeba dostosować oferte do swoich potrzeb, cena okaże się drugorzędna, gdy po 2 dniach transfer sie skończy.
ramzi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.5.2015 14:40
Ja mam obecnie internet z plusa, płacę 30 złotych i mam niby 5 GB limitu, ale nie polecam, jak ktoś mieszka poza miastem. Niby tak się chwalą tym LTE i podobno u mnie jest ten zasięg, a ładuje mi się wszystko jak kilka lat temu przy zasięgu EDGE. Może jak ktoś mieszka pod nadajnikiem, to ma faktycznie to LTE, ale póki co wszyscy, których znam, to narzekają.
Jakbym miał mieć 30 GB to nie wiem nawet po co, bo tego co mam nie mogę wykorzystać w ciągu miesiąca. Myślicie, że można taką usługę zareklamować u nich?
AdAP

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.6.2015 10:00
ramzi napisał
Ja mam obecnie internet z plusa, płacę 30 złotych i mam niby 5 GB limitu, ale nie polecam, jak ktoś mieszka poza miastem. Niby tak się chwalą tym LTE i podobno u mnie jest ten zasięg, a ładuje mi się wszystko jak kilka lat temu przy zasięgu EDGE. Może jak ktoś mieszka pod nadajnikiem, to ma faktycznie to LTE, ale póki co wszyscy, których znam, to narzekają.
Jakbym miał mieć 30 GB to nie wiem nawet po co, bo tego co mam nie mogę wykorzystać w ciągu miesiąca. Myślicie, że można taką usługę zareklamować u nich?
Jeszcze jak na razie LTE w Polsce smiga słabo. Mam ten sam problem. Nie warto jest na to liczyc.
Odpowiedź