• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat2 osoby obserwują ten temat

Firma windykacyjna play

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
morawa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.5.2015 12:05
Czy ktoś z Was spóźnił się może z zapłatą faktury za usługę w play ? Wzięłam swego czasu abonament. Na pół roku Na 10 zł miesięcznie i przyznam sie,że totalnie zapomniałam o dwóch ostatnich ratach.
Po pół roku dostaję telefon z.... windykacji. Że powinnam zapłacić dwie ostatnie raty Dodzwoniłam się do play i wyjaśniłam sytuację. Tylko czy obecnie wszystkie firmy mają taką politykę,ze sami nie dzwonią ale w przypadku spóźnionego abonamentu przekazują sprawę firmie windykacyjnej???
kamil

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.5.2015 12:56
Na pewno nic Ci nie wyslali, na maila ani listownie? To trochę dziwne.
morawa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.5.2015 13:03
kamil napisał
Na pewno nic Ci nie wyslali, na maila ani listownie? To trochę dziwne.

No własnie nic. Sama również się zdziwiłam.W zasadzie to trochę się zestresowałam bo przedstawiają sie jako firma windykacyjna i żądają zapłaty.

Mogli chociażby zadzwonić. Jest to zrażanie do siebie klienta.
elka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.5.2015 13:39
To napisz do nich,z e nie było ostrzeżenia, co powinni byli wysłać. Bez przesady windykacja po 2 miesiącach...
morawa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

18.5.2015 11:08
Ano sprawa jest już dawno rozwiązałaM Abonament za 2 miesiace oraz koszta egzekucji to... 29,63 :P

Pytałam sie ich czy nie mogli mnie powiadomić ale oni nie widzą w tym nic złego.
Tak więc jeśli będziecie mieli abonament to spłacajcie regularnie bo może również Wam trafią sie takie cyrki jak mi.
Gość

Niezarejestrowani

18.5.2015 14:38
Na szczecie kara nie była duża, ale mimo wszystko trzeba sie pilnowac.
AdAP

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.5.2015 11:46
To Play tak windykuje? Nieladnie. chociaz z drugiej strony to jest sposob na nierzetelnych płatników. Gdyby tak kazdy sobie zwlekał i grał na czas (nie mowie o Tobie, tylko tak ogolnie) to mogliby oni miec klopoty, a nie klienci:)
asikx

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

22.5.2015 9:55
A na co maja czekać, aż długi zaczną rosnąć klientom na masę. Rachunki trzeba opłacać. Prosta sprawa.
gienek66

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

22.5.2015 15:56
Ale zeby od razu windykacje? To jest jednak trochę nie fair.
anastazja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

25.5.2015 9:35
Na nierzetelnych płatników tak ale autorka twierdzi,że nie dostała żadnej wczesniejszej infomacji o tym,że brakuje spłaty dwóch rat za abonament play.
Poza tym jaka była to rata? Raptem 10 zł miesięcznie? Bez żartów, na taką kwotę nasyłać firmę windykacyjna?

Czy tak obecnie jest w każdej sieci komórkowej? Czy jedynie play jest w stanie zafundować nam taką niespodziankę?
Odpowiedź