• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Opłaca się mieć telefon na kartę?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
aleca

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

13.5.2015 14:25
Niedługo kończy mi się umowa, ale nie chcę dodatkowego telefonu, a i oferta operatora jakoś mnie nie zachwyca i zastanawiam się czy nie przejść na kartę. Jak myślicie, czy to rozwiązanie jeszcze się sprawdza? A jeśli tak, to w jakich wypadkach?
I jak wyglądają u różnych operatorów stawki za minute i smsa?
roman_z

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

13.5.2015 14:43
to zależy jak dużo dzwonisz/piszesz/korzystasz z internetu; zastanów się ile potrzebujesz minut/smsów/mb i wtedy zacznij porównywać dopiero oferty operatorów
martuśka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

13.5.2015 14:53
Dobrze się zastanów nad telefonem na kartę, bo teraz operatorzy schodzą z cen, jest duża konkurencja i możesz znaleźć naprawdę korzystne abonamenty.
kacper

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.5.2015 11:48
Na karte nigdy nie bedzie taniej. Jak masz "lojalke" w postaci umowy abonamentowej to zawsze bedzie taniej.
asikx

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

22.5.2015 10:02
No tez jak szukałam, nawet chciałam może i na kartę, ale ceny mnie przestraszyły a do tego nie dawali telefonu. Wiec rachunek był prosty.
gienek66

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

22.5.2015 15:53
Oferty na karte sa drogie, wiec to sie nie oplaca. Chybaze faktycznie jakas fajna promocja sie trafi. Ale z taka sie jeszcze nie spotkałem.
Gość

Niezarejestrowani

26.5.2015 7:58
Nie opłaca się. Chyba że zaproponują nam super promocje. To sa proste rachunki. A dodatkowo przy abonamencie zawsze można liczyć na jakiś fajny telefon.
Irek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

26.5.2015 8:40
Różnie. Jeśli niewiele telefonujesz to opłaca sie Obecnie wiele sieci daje roczną ważność konta tak wiec to ile płacisz zależy równiez od tego ile dzwonisz.
Abonament natomiast opłaca się jeśli wykonujez dużo połączeń. Zwykle najbardziej opłacalna jest opcja bez telefonu. Sam jestem zdania,że telefon warto jest sobie kupić osobno. Często opłaca się to bardziej niż w abonamencie.
Na chwilę obecną najlepsze oferty ma play.
Odpowiedź