• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Polskie smartfony

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

25.3.2015 12:33
Znają Państwo jakieś dobre, polskie smartfony? Polecają Państwo cos? tutaj opisanych zostało kilka modeli
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
koronka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

25.3.2015 15:17
Mimo troche nizszej ceny i tak bym sie nie zdecydowała, jakos bardziej wierze sprawdzonym firmom. Niby trzeba wspierac polskie firmy, ale jakos w tym przypadku trduno mi uwierzyc, ze moze powstac cos lepszego niz samsung czy nokia.
Wionella

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

26.3.2015 9:06
Szczerze, to pierwsze słyszę o tych smartfonach. Nazwy kompletnie nic mi nie mówią, może z wyjątkiem tych myPhonów, które jednak kojarzą mi się z telefonami dla seniorów.
Parametry wyglądają niby w porządku, ale chciałabym posłuchać recenzji użytkowników. Czy ktoś ma lub miął w posiadaniu któryś z tych cudów?
A co do polskich firm, to posiadam tablet firmy NTT i jest tak badziewny, że nawet nie ma polskich znaków na klawiaturze. Więc bez przesady z tym wspieraniem polskich firm.
monk

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

26.3.2015 11:50
W zasadzie większość tych mniej znanych firm to polskie marki . Na przykład Goclever czy Overmax. Sam mam do nich trochę mieszane uczucia. Może i są dobre, móże i warto byłoby wspomagać polską produkcję ale ciekawe jestem jak jest z jakością.
Zastanawiełem się swego czasu na MyPhone Cube. Telefon wydaje sie dobrze wykonany , z dorymi parametrami.
Może ktoś z Was miał telefon tej marki i coś o nim powie?
Aleksandra

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

31.3.2015 14:04
Niby funkcje te same, cena nizsza, ale jakos nie wydaja sie markowe te telefony. I pewnie dlatego nie sa az tak popularne. Wśrod moich znajomych, czy roziny nikt sie na takie rozwiazanie nie decyduje raczej.
remi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.4.2015 9:17
Tez wolalbym doplacic i miec jakis markowy telefon. Trzeba wspierac polska gospodarke, to fakt, ale sa dziedziny w których niestety pozostajemy w tyle i warto jednak korzystac ze sprawdzonych produktów i marek.
Kadża

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.4.2015 10:41
A ja na przykład znam wiele osób, ktore zdecydowały sie na polskie smartfony. Wśród nich jest moja mama, która od prawie 3 lat użytkuje telefon my phone i jest bardzo zadowolona. Dobra bateria, porządne wykonanie .
Z kolei mój kolega również zdecydował się na polski smartfon i musiął oddać po czasie do naprawy.
Nie ma reguły. Jeden telefon będzie działał lepiej,jeden gorzej. I myślę,że tutaj marka nie ma nic do rzeczy.
Odpowiedź