• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

aparaty fotograficzne w telefonach

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

17.3.2015 13:20
Korzystają Państwo z aparatów w telefonie? Dobrze służą? Jeśli akurat na tym narzędziu przy wyborze telefonu Państwu zależy to mamy pewne propozycje. tutaj
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
remi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.3.2015 14:10
Ja mam Nokie Lumnie, i ma niezly aparat, co prawda jak sie zrzuci na komputer to troche sa rozpikeslowane, ale nie wszedzie da sie wziac ze soba lustrzanke. Takze spelnia jakies podstawowe oczekiwana, oczywiscie gdybym mial tel. z lepszym aparatem to bym nie pogardził :D
ElżbietaMaj

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

19.3.2015 10:48
Ja do zdjęć mam normalny aparat, kompaktowy, więc niby też szału nie ma, ale zdjęcia są o niebo lepsze niż w telefonie. Tym bardziej, że w telefonie nie mam nawet lampy błyskowej. A w tablecie to już w ogóle mogiła, aparat jest bardzo słaby.
Z drugiej strony wiadomo, że niewiadomo jakich zdjęć się telefonem nie zrobi, więc jak ktoś nie czuje potrzeby dokumentowania każdej chwili swojego życia i dzielenia się tym na facebooku czy instgramie to nie widzę potrzeby, żeby wybierać telefon ze względu na wbudowany aparat.
grzes33

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

19.3.2015 13:16
Fajnie jak mozna robic lepsze zdjecia telefonem niz przysłowiowym kaloszem, ale bez przesady. Jesli komus zalezy na jakosci - od tego sa aparaty.
pomaranek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

20.3.2015 9:07
Aktualnie najlepsza będzie NOkia Lumia 1020. Praktycznie nie ma lepszego telefonu do robienia zdjęć niż ten.Ciekawi mnie czy Nokia w najbliższym czasie zamierza wypuścić jakiś inny prototyp takiego fotograficznego telefonu?
Może ktoś wie?
Swoją drogą to najlepszym telefonem obecnie do robienia selfie jest Nokia 735. Ma bardzo dobry przedni aparat - ponad 6,7 mpix ( podczas gdy inne mają znacznie mniejsze).
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

20.3.2015 10:00
Ja mam nokie Lumnie 625 i aparat jest przyzwoity. Także wychodzi na to, że lumnie maja fajne aparaty.
Davidas

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.3.2015 8:26
Ja bym powiedział,że obecnie praktycznie każdy flagowiec na rynku ma dobre aparaty. Jeśli dajemy na telefon powyżej 1500 zł to raczej możemy liczyć na to,że jakość zdjęć będzie dobra.
Zastanawia mnie produkt marki Apple. Obecnie mówi się,że telefony mają najlepsze aparaty . Z drugiej strony jest to ,,jedynie" 8 mpix.
Z kolei w takim Sony Xperia Z3 jest to prawie 20mpix. Dodatkowo Sony jest tańszy. Czy aby produkt z jabłuszkiem nie był na dzień dzisiejszy jedynie zbędnym gadżetem?
Skwarek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.3.2015 18:26
Ja korzystam z aparatu w Iphone 5s, niestety nie jest to dobry aparat i wiele mu można zarzucić, mój kolega ma Xperię Z3 i muszę powiedzieć, że zdjęcia z tego aparatu robią wrażenie! Dzisiaj każdy telefon chyba bije produkt z jabłkiem na głowę. Dzisiaj na pewno nie wybrałbym Iphone'a!
The lesson will always repeat itself, unless you see yourself as the problem--not others.
Odpowiedź