• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Opaska powiadomi o połączeniach telefonicznych

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
ElżbietaMaj

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

18.4.2015 17:07
Ja uważam, że takie gadżety są bardzo fajne, szczególnie właśnie na początku. Nie ukrywam, że muszę się zmuszać do biegania, bo o wiele przyjemniej jest poleżeć w łóżku i pooglądać serial niż iść i biegać. A tak jak kupię jakiś gadżet, czy nawet fajne buty, to chce mi się próbować. Obecnie na przykład korzystam z endomodo i publikuję wyniki na tablicy na facebooku, dzięki czemu dodatkowo się motywuję, bo wiem, że inni widzą, że biegam.
Gość

Niezarejestrowani

21.4.2015 12:13
Tez mysle,że fajnie korzystac z roznego rodzaju sprzętów. Co prawda sa bardzo drogie, ale jesli ktos raz na jakis czas sobie cos kupi, a ma to wplynac na poprawe jego samopoczucia - nie przez zakup, ale dzieki bieganiu, to czemu nie.
Gość

Niezarejestrowani

22.4.2015 14:42
Teraz jest szał na ten Apple Watch. On tez mierzy ciśnienie i wgl. Zegarek do wszytskiego. Podobno zamowienia na niego były zbieane od długiego juz czasu. Niezły bajer.
remi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.4.2015 14:12
Ten Apple Watch to bardziej taka zabawka niz faktycznie potrzbne urzadzenie. Ciekawe ile bedzie kosztowac, gdy wejdzie na nasz polski rynek. Swoja droga Apple to na prawde marka, która potrafi wypromować wszystko.
Odpowiedź