• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Telefon z LTE Warto?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
eurol

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

10.2.2015 13:59
W Bydgoszczy działa tak nijako..
http://eurologic.pl/
maroony

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.2.2015 9:51
Jeżeli chodzi o technologię LTE to na pewno dobrze jest mieć ją w telefonie. Od ok pół roku takową posiadam i jestem zadowolony. Przeglądanie stron w telefonie nigdy nie było tak szybkie.
Plozek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.2.2015 12:29
U mnie też tak średnio działa. Mieszkam obecnie w Lublinie.I o dziwo w domu włącza mi się dość często ( mieszkam w chwili obecnej na Sławinie) ale już z kolei jak jestem na mieście i chcę skorzystać z internetu w telefonie to nie ma szans na LTE.
W centrum praktycznie nie działa.
Gość

Niezarejestrowani

11.2.2015 15:44
Plozek napisał
U mnie też tak średnio działa. Mieszkam obecnie w Lublinie.I o dziwo w domu włącza mi się dość często ( mieszkam w chwili obecnej na Sławinie) ale już z kolei jak jestem na mieście i chcę skorzystać z internetu w telefonie to nie ma szans na LTE.
W centrum praktycznie nie działa.
to dziwne, bo w sumie zawsze w centrum jest najlepszy zasieg. Pozdrawiam Lublin piekne miasto mojej mlodosci:)
ann

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.2.2015 17:34
Skoro na razie taki jest slaby zasieg, to leiej poczekac miesiac,pol roku az sie to przyda. Teraz to zawracanie glowy...
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.2.2015 14:49
Z tego co ludzie tu pisza to nie warto. Jak sie zasieg poprawi to dajcie znac. Szczegolnie pytam o Orange :)
Plozek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.2.2015 8:14
W orange nie wiem ale obecnie mam play i szczerze powiedziawszy to również zauważyłem,że rzadko kiedy się włącza. Niby mieszkam w większym mieście i blisko centrum a nie zawsze chodzi.Tak więc zasięc jest dziurawy.
Z drugej strony jak kupisz sobie droższy telefon to LTE na pewno będziesz mieć bo jest ono we wszystkich flagowcach.
Piotr

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.2.2015 15:37
Ciekawe kiedy zasieg LTE bedzie w calej Polsce. Mysle ze to kwestia miesiecy. Jesli chodzi o te branze, to szybko sie wszytsko rozwija, bylbym spokojny.
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

18.2.2015 12:48
Szybko, nie syzbko. Roznie bywa. Zobaczymy jak bedzie w tej kwestii. Ja na razie sie nie rzucam na te nowosc. to sie moze roznie skonczyć:D
Arias

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

18.4.2015 17:14
JA mam niby LTE w Plusie i oni tak się reklamują, że taki dobry zasięg, 75% populacji w nim jest, a kurcze nawet jak mi się włączy to działa o wiele wolniej niż zwykły. Może ktoś wie o co tu chodzi?
Najlepiej działa u mnie 3g, wtedy wszystko ładuje się najszybciej, na HSDPA jest nieco wolniej, za to LTE w ogóle nic się nie ładuje.
Odpowiedź