• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Ubezpieczenie telefonu

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

13.1.2015 16:46
Podpisali Państwo umowę z Orange? Konsultanci wydzwaniają chcąc ubezpieczyć sprzęt? Co Państwo na to? Zdecydują się Państwo na taka umowę? Tutaj o tym czy warto.
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
Gość

Niezarejestrowani

13.1.2015 17:45
Do mnie faktycznie wydzwaniali, raz drugi grzecznie podziękowałem i przestali. To się nie opłaca i kropka.
patkanka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.1.2015 6:48
Arkadiusz Wojciechowski napisał
Podpisali Państwo umowę z Orange? Konsultanci wydzwaniają chcąc ubezpieczyć sprzęt? Co Państwo na to? Zdecydują się Państwo na taka umowę? Tutaj o tym czy warto.

Oplaca się za granicą,szczególnie w UK gdzie kwota ubezpieczenia jest bardzo niska i jak zgubisz telefon to bez żadnego ale wydaja Ci po prostu albo ten samo nowy albo innej marki o podobnej wartości.
I to sie tam sprawdza.
Jak widzę u nas również cena nie jest taka wysoka... 19 zł miesięcznie. Czy orientujecie się czy orange nie robi problemu z egzekwowaniem ubezpieczenia? W przypadku premium i kradzieży?
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.1.2015 15:53
patkanka napisał

Oplaca się za granicą,szczególnie w UK gdzie kwota ubezpieczenia jest bardzo niska i jak zgubisz telefon to bez żadnego ale wydaja Ci po prostu albo ten samo nowy albo innej marki o podobnej wartości.
I to sie tam sprawdza.
Jak widzę u nas również cena nie jest taka wysoka... 19 zł miesięcznie. Czy orientujecie się czy orange nie robi problemu z egzekwowaniem ubezpieczenia? W przypadku premium i kradzieży?
Moja znajoma miala wykupione, tel sie pobil to od razu wymienili. Bez problemu. Wogole orange ma chyba najlepszy serwis z tego co ludzie mowia.
Bialek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.1.2015 10:31
Radek napisał
patkanka napisał

I to sie tam sprawdza.
Moja znajoma miala wykupione, tel sie pobil to od razu wymienili. Bez problemu. Wogole orange ma chyba najlepszy serwis z tego co ludzie mowia.

Dzięki Radek.Dobrze jest wiedzieć. Sam ostatnio zastanawiałem się nad wzięciem abonamentu w orange na firmę tak więc siłą rzeczy będę mógł sobie wziąć lepszy telefon. Mam ochotę na nowego ajfona tak więc myślę,że ubezpieczenie będzie konieczne.
Rozumiem,że kwota ubezpieczenia jest pewnie zależna od wartości telefonu?
remi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.1.2015 8:43
Kwoty zalezne sa od wartosci telefonu i od tego zalezy takze miesieczna składka chyba.
patkanka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.1.2015 8:55
Nie sądzicie,że niektórzy mogą próbować na tym oszukać? Na przykład oddadzą telefon komuś innemu a powiedzą,że został ukradziony?
Co w takim przypadku?
Czy można to sprawdzić?
Gość

Niezarejestrowani

16.1.2015 10:44
Jak jet ukradziony a nie uszkodzony to chyba inna procedura. Telefony maja chyba jakies numery po których mozna namierzyc, wiec taka osoba nie jest bezkarna
Odpowiedź