• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Telefon z klapką

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Timona

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.11.2014 11:08
Szukam dość nowoczesnego telefonu, z tym że z klapką, głównie zależy mi na androidzie, czy ktoś kojarzy telefon tego typu z tym systemem?
adammy

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.11.2014 16:03
Zobacz sobie telefony w porównywarce pewnie Ci się pokaże kilka modeli do wyboru, z klapką to ja teraz malo widzę takich telefonów wszystko na jedno kopytu czyli podróbki iphonów coś a'la iphon.
Gosiunia

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.11.2014 10:10
Ja nie wiem czy z klapką są jeszcze produkowane jakieś nowe modele. Jak wpiszesz w google to wyskakują same starocie. Musiałabyś się rzeczywiście zorientować w temacie bo ja nie kojarzę żadnego nowego telefonu z klapką
mar11

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.11.2014 23:15
Szczerze mówiąc wątpię żebyś znalazła telefon z klapką z androidem teraz telefony z tym oprogramowaniem to zazwyczaj telefony dotykowe lub z klawiaturą qwerty nie słyszałam jeszcze o telefonie z klapką i w dodatku z androidem. Teraz wszystko idzie do przodu i stawiamy na telefony dotykowe i to one są teraz prestiżowe więc t je się ulepsza daje lepsze oprogramowania więcej możliwości
bogusiazien

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.11.2014 13:25
No bo teraz chyba już wszystkie firmy skupiają się tylko na smartfonach z tego co wiem. Już nawet takie zwykłe standardowe chyba nie powstają? Przynajmniej ja nie widziałam takich. Wszystkie nowości jakie wchodzą to smartfony.
Gość

Niezarejestrowani

18.11.2014 15:38
Oczywiście, ze sa smartfony z klapką. LG Wine Smart czy Samsung W2014 na przykład.
Gość

Niezarejestrowani

18.11.2014 15:49
W sumie to niezle rozwiazanie, szczególnie ze wyświetlacze w smartfonach lubią się tłuc.
Gość

Niezarejestrowani

19.11.2014 15:37
Timona napisał
Szukam dość nowoczesnego telefonu, z tym że z klapką, głównie zależy mi na androidzie, czy ktoś kojarzy telefon tego typu z tym systemem?
Samsung Galaxy Folder, ma klapke i jest na android. 480 x 800 pikseli, dwurdzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon S4, łączność LTE.
Odpowiedź