• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

UPC Wi-Free, co to takiego?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

4.11.2014 14:54
Większość klientów UPC z pewnością otrzymała informacje o możliwości korzystania z UPC Wi-Free. Czym jest ta usługa? Już spieszę z wyjaśnieniem (i mozliwe, ze z zachętą:)) tutaj
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
michael

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.11.2014 15:38
No wygląda całkiem fajnie. Pewnie gdybym nie miał wykupionego internetu w domu to może bym i pomyślał o tej ofercie ale tak to raczej nie będzie mnie interesowała, chociaż wygląda interesująco.
Eliza2

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.11.2014 21:12
ja chciałam u siebie korzystać z internetu UPS niestety ich zasięg dociera tylko do tych większych miast i mniejsze miejscowości nie mają szans na internet od nich a szkoda.
Czikulinka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.11.2014 12:43
Bardzo fany pomysł, ale rzeczywiście jeśli chodzi o mniejsze miejscowości dostęp i tak jest ograniczony, chociaż lepsze to niż nic. Być może przyciągnie to więcej klientów i będzie więcej Hotspotów.
HaniaHania

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.11.2014 13:05
te wszystkie promocje niby ok ale czytajcie uwaznie regulaminy bo potem sie okaze ze płacicie za powietrze. głosno teraz o polsacie i plusie jak oszukują swoich klientów.
pokrzywkaaa

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.11.2014 15:57
HaniaHania napisał
te wszystkie promocje niby ok ale czytajcie uwaznie regulaminy bo potem sie okaze ze płacicie za powietrze. głosno teraz o polsacie i plusie jak oszukują swoich klientów.

Ja nic nie słyszałam na czym oszukują? Chętnie się dowiem bo u mnie w rodzinie ma kilka osób cyfrowy polsat.
Odpowiedź